Cinci filme horror ideale pentru a fi transformate în seriale: de la The Thing, la Invasion of the Body Snatchers și They Live

Cinci filme horror ideale pentru a fi transformate în seriale: de la The Thing, la Invasion of the Body Snatchers și They Live

Există anumite filme care au rămas bine întipărite în memoria colectivă cinematografică a lumii, ca fiind cele mai bune, sau măcar cele mai interesante pelicule horror, thriller sau science fiction.

Tocmai din acest motiv, unele dintre aceste filme poate că ar merita o adaptare pentru micul ecran.

Câteva filme care ar putea avea succes, dacă i-ar veni cuiva ideea să le transforme în seriale

1. „The Thing” (1982)

Fără niciun dubiu, John Carpenter nu mai are nevoie de nicio prezentare, filmele sale devenind, de-a lungul timpului, adevărate opere cult. „The Thing” este unul dintre ele. Cu siguranță, o adaptare pentru televiziune, a acestei pelicule, ar putea să aibă succes în rândul nostalgicilor, dar și atunci când vorbim despre generațiile noi de cinefili.

2. „Invasion of the Body Snatchers” (1978)

La fel ca „The Thing”, acest film ar putea avea povestea ideală de pentru televiziune. Cu toate că „The Invasion of the Body Snatchers” a fost refăcut de câteva ori, nu a avut niciodată parte de o adaptare pentru micul ecran. Subiectul este suficient de ofertant, trebuie să recunoaștem.

3. „They Live” (1988)

„They Live” este un alt clasic regizat de John Carpenter și a reprezentat, la vremea respectivă, unul dintre cele mai inovative producții ale momentului. Pelicula ar putea să se transforme, de asemenea, într-un film serial horror de mare succes, dacă cineva s-ar încumeta să-l adapteze.

4. „The Conjuring” (2013)

Ed și Lorraine Warren nu mai au nevoie de nicio prezentare. Inspirat din viața reală, „The Conjuring” a alimentat imaginația multor cinefili. Iar dacă luăm în calcul faptul că cei doi soți susțin că ar fi avut peste 10.000 de astfel de cazuri, la activ, un serial de televiziune ar putea acoperi cu succes măcar o parte din poveștile bizare relatate de cei doi soți.

5. „It Follows (2015)

„It Follows”, din 2015, a spus, la vremea lui, o poveste destul de interesantă. Oricât de mult ne-am dori o a doua parte, pe marele ecran, totuși, poate că un serial ar fi mult mai bun pentru a reuși să creeze sentimentul de continuitate.