Cel mai mare dușman al lui Moon Knight, dezvăluit: pericolul vine din interior

Cel mai mare dușman al lui Moon Knight, dezvăluit: pericolul vine din interior

Cu o serie de răufăcători foarte bine conturați în poveste, mulți „inamici” caută să devină cel mai mare dușman al lui Moon Knight. În realitate, cel mai mare dușman al său poate să nu fie deloc cineva venit din exterior, așa cum s-ar fi putut crede inițial.

După cum știi deja dacă ai văzut Moon Knight, Marc Spector se consiliază cu Steven Grant și Jake Lockley, toate aceste personaje locuind în același corp. De-a lungul timpului, Marc Spector s-a dovedit a fi cel care ține frâiele.

În urma confruntării lui Moon Knight cu Răzbunătorii, Spector i-a convins pe Grant și Lockley să-i permită să preia conducerea, în speranța că un front unificat îi va împiedica pe alți eroi să creadă că tulburarea sa de identitate disociativă îl va transforma într-o problemă.

Moon Knight dezvăluie ceea ce probabil n-ai observat până acum

Cu toate acestea, Steven Grant iese la iveală pentru a-l împiedica să comită o crimă. Acest lucru îl determină pe Marc să se reîntâlnească cu celelalte identități ale sale, determinând o colaborare.

Deși Marc își pune adesea pe pauză violența excesivă ca urmare a DID-ului său, „colegii” lui afirmă că influența lor l-a ajutat adesea pe acesta, echilibrând tendințele sale violente și izolaționiste.

După cum subliniază Steven, propriile acțiuni ale lui Marc i-au câștigat reputația pe care o poartă, în ciuda încercărilor cu care s-a confruntat pe parcurs. Este o contextualizare genială a unuia dintre cele mai autodistructive personaje ale Marvel, încadrând violența și autoizolarea într-un scenariu perfect.

De altfel, nu este prima dată când ura de sine și depresia lui Marc sunt trecute în prim-plan, dar acum s-ar putea să vedem mai mult din această poveste. În cele din urmă, cele mai mari probleme ale lui Moon Knight provin din acțiunile regretabile ale lui Marc.

Așadar, probabil că ai înțeles că exact Marc este cel mai mare dușman al lui Moon Knight, deopotrivă fiind și cel mai periculos dintre toți.