Ce se întâmplă, până la urmă, cu rolul lui Amber Heard în Aquaman 2: s-ar putea să fii dezamăgit

Ce se întâmplă, până la urmă, cu rolul lui Amber Heard în Aquaman 2: s-ar putea să fii dezamăgit

Dacă ai urmărit procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard, s-ar putea să fii la curent și cu vestea potrivit căreia actrița ar fi fost eliminată din distribuția filmului Aquaman 2.

Noi informații susțin că Heard are toate șansele să continue să joace în partea a doua din Aquaman, în ciuda faptului că, în urma procesului, a devenit un soi de persona non grata a internetului.

Conform Just Jared, se pare că actrița va apărea, până la urmă, în toate scenele originale, conform condițiilor din contract. „Zvonul continuă, așa cum s-a întâmplat încă din prima zi: insensibil, neadevărat și un pic mai nebunesc”, notează sursa menționată anterior.

Ce s-a spus inițial despre rolul lui Amber Heard, din Aquaman 2

Inițial, pe internet, s-a rostogolit o informație potrivit căreia Warner Bros. renunță la Amber Heard, în Aquaman și Regatul Pierdut, urmând să o redistribuie pe Mera.

DC Extended Universe a lansat o nouă franciză în 2018, iar odată cu asta, Jason Momoa a început să joace în Aquaman, în rolul lui Arthur Curry. Acest lucru a venit după ce Justice League a prezentat telespectatorilor inclusiv personajele secundare, iar un exemplu este Mera, interpretată de Amber Heard. Ea a revenit în Aquaman 2, în rolul principal feminin, dar totul a fost oarecum umbrit de procesul cu fostul ei soț, Johnny Depp, în urma căruia internetul a decis că ea este vinovată pentru tot. Ulterior, și instanța avea să ajungă la aceeași concluzie.

Bătălia juridică dintre Amber Heard și Johnny Depp s-a încheiat recent cu decizia juriului împotriva starului din Aquaman. Ca parte a procesului, viitorul lui Heard, ca Mera, a fost din nou pus sub semnul întrebării. Actrița a declarat că Warner Bros. inițial nu a vrut să o aducă înapoi pentru Aquaman 2, dar ea a rămas parte din echipă datorită lui Jason Momoa și a regizorului James Wan, care s-ar fi luptat pentru implicarea ei în producție.

Mai mult, Amber Heard a mai spus că zvonul cu privire la eliminarea ei din franciză ar fi unul literalmente fals.

Citește și: