Johnny Depp spune că este boicotat de Hollywood: ce se întâmplă cu cel mai nou film al actorului

Johnny Depp spune că este boicotat de Hollywood: ce se întâmplă cu cel mai nou film al actorului

Conform unui interviu din Sunday Times cu Johnny Depp, actorul a făcut o afirmație șocantă: este „boicotat de Hollywood”.

În interviul publicat recent în Marea Britanie, Depp a vorbit despre locul în care se află în industrie și despre filmul său, “Minamata”, care tocmai se lansează în Marea Britanie. Depp joacă în dramă ca un fotoreporter pe nume Eugene Smith. Filmul este regizat de Andrew Levitas.

De ce se simte Johnny Depp boicotat de Hollywood

Smith era cunoscut pentru „eseurile sale fotografice” din revista Life, dar devenise o epavă. Cu toate acestea, a fost convins să viziteze orașul Minamata din Japonia pentru a fotografia și documenta efectele otrăvirii cu mercur provocate de poluarea industrială și lăcomia corporativă. S-a confruntat cu represalii, pentru activitățile sale, de la poluatori, dar a realizat, totuși, un eseu fotografic convingător.

Filmul lui Depp nu a fost încă lansat în SUA. Regizorul Lewis a susținut că compania MGM „îngropă” filmul din cauza problemelor legale ale lui Depp. MGM a susținut că filmul este în viitorul său program de lansare, dar nu a stabilit o dată pentru el.

Depp a spus că filmul merită să fie văzut, indiferent de problemele sale personale.

„Unele filme îi ating pe oameni”, a spus actorul. „Și acest lucru îi afectează pe cei din Minamata și pe cei care experimentează lucruri similare. Hollywoodul mă boicotează. Pentru ce? Un bărbat, un actor într-o situație neplăcută și dezordonată, în ultimii ani?”, a adăugat Depp.

Actorul a continuat: „Dar, știi, mă îndrept spre locul unde trebuie să fiu, pentru a scoate totul la lumină”.

Depp a pierdut un proces de calomnie în noiembrie anul trecut împotriva editorului The Sun. Procesul se referea la o acuzație conform căreia el ar fi fost un „agresor care și-a bătut soția”, în legătură cu scandalul cu Amber Heard. De asemenea, a pierdut apelul în luna martie a acestui an.

La începutul lunii august, el a câștigat în instanță, în timp ce încerca să descopere dacă Heard și-a îndeplinit promisiunea de a dona acordul de divorț de șapte milioane de dolari către acte de caritate.