Ce i-a cerut Donald Trump lui Vladimir Putin. Are legătură cu președintele american Joe Biden

Ce i-a cerut Donald Trump lui Vladimir Putin. Are legătură cu președintele american Joe Biden

Fostul președinte american, Donald Tump, i-a cerut liderului rus, Vladimir Putin, să dezvăluie potențialele informații compromițătoare pe care le-ar putea deține despre fiul șefului statului american, Joe Biden, transmite AFP. Băiatul actualului președinte al SUA este una dintre țintele preferate ale republicanului, care l-a criticat pe Hunter în repetate rânduri. Mai multe informații, în continuare.

Trump îi cere lui Putin să facă publice informațiile pe care le are despre fiul lui Biden

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, i-a cerut președintelui rus, Vladimir Putin, să facă publice potențialele informații pe care le-ar putea avea despre Hunter, fiul actualului șef al SUA, relatează AFP.

Trump revine la vechile acuzații, pe care le-a tot repetat, cu precădere în timpul campaniei sale pentru președinția din 2020, dar care au fost dezmințite de Hunter Biden.

Băiatul președintelui american, Joe Biden, este una dintre țintele preferate ale republicanului, tabăra lui Trump criticându-l în repetate rânduri pe Hunter, despre care spune că ar fi avut interese economice în Ucraina și China în perioada în care tatăl său era vicepreședintele lui Barack Obama (2009-2017).

Într-un interviu difuzat marți de programul „Just the News“ din cadrul „Real America’s Voice“, Donald Trump a dat asigurări că Hunter și „familia“ acestuia ar fi primit de la soția unui primar al Moscovei 3,5 milioane de dolari.

„Sunt mulți bani. Ea i-a dat 3,5 milioane de dolari și cred că Putin ar putea spune mai multe. Cred că ar trebui să facă public ceea ce știe“, a declarat republicanul.

„Cred că ar trebui să știm și noi acest răspuns“, a mai spus el, în timpul interviului realizat la reședința sa din Florida.

Citește și: Donald Trump a luat peste picior războiul din Ucraina: „Noi stăm pe spate și ne uităm“

Republicanul îl acuză pe Hunter că ar fi primit 3,5 milioane de dolari de la soția unui primar al Moscovei

În timpul unei dezbateri organizate înaintea alegerilor prezidențiale, Donald Trump îl întrebase deja pe Joe Biden de ce a primit fiul său o astfel de sumă din partea soției unui primar al Moscovei.

„De ce, întreb așa, din curiozitate, soția primarului Moscovei i-a dat 3,5 milioane de dolari fiului tău?“, a întrebat Trump.

„Nu este adevărat“, a răspuns democratul.

Acuzațiile lui Trump nu se opresc, însă, aici. Fostul președinte al SUA i-a imputat lui Joe Biden că a obținut demiterea unui procuror ucrainean pentru a proteja o companie de gaze (Burisma) ca să nu fie urmărită penal pentru corupție, întrucât fiul său se afla în consiliul de administrație al firmei.

Președintele SUA, Joe Biden, și fiul său, Hunter Biden
Președintele SUA, Joe Biden, și fiul său, Hunter Biden
Citește și: