Ce cred actorii din Friends că s-ar fi întâmplat cu personajele lor, dacă serialul ar fi continuat până astăzi

Ce cred actorii din Friends că s-ar fi întâmplat cu personajele lor, dacă serialul ar fi continuat până astăzi

La aproape două decenii după încheierea serialului Friends (Prietenii Tăi), cei șase membri importanți din distribuție par să aibă câteva idei cu privire la ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu personajele lor, dacă serialul ar fi continuat și astăzi și, eventual, s-ar fi transformat într-un fel de Tânăr și Neliniștit.

În timpul reuniunii Friends, din 2021, de pe HBO Max, actorii s-au adunat laolaltă pentru a împărtăși secrete din culise, a confirma zvonuri și a rememora unele dintre cele mai emblematice aspecte ale sitcomului din anii 1990.

Sezonul 10 al Friends a avut parte de un final în mare măsură satisfăcător pentru personajele principale, care a inclus o reconciliere mult așteptată între Ross și Rachel. După 10 ani, Ross și Rachel s-au împăcat, în sfârșit, iar acest moment a fost marcat de coborârea lui Rachel din avionul ce trebuia să zboare spre Paris, ea alegând să rămână în New York.

Între timp, Monica și Chandler și-au luat rămas bun de la apartamentul emblematic din Friends și și-au mutat fiul și fiica în suburbie.

În timp ce Joey se pregătea să se mute în LA pentru a-și continua cariera de actor, Phoebe și noul ei soț, Mike (Paul Rudd), s-au gândit că poate n-ar fi rău să aibă proprii copii în viitor.

În mod tradițional, sitcomul s-a încheiat cu imaginea personajelor principale coborând să bea o ultimă cafea la Central Perk.

Când au fost întrebați despre cum ar arăta viața personajelor Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe și Joey în 2021, membrii distribuției Friends, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow și Matt LeBlanc au avut fiecare răspunsuri perfecte, adaptate personajelor lor.

Ce-i drept, serialul Joey, spinoff-ul Friends, a oferit deja de dinainte câteva indicii despre viitorul personajului lui LeBlanc – serialul nu a reușit să capteze nici publicul și nici criticii, însă.

Jennifer Aniston (Rachel Green)

După ce a devenit faimoasă datorită rolului lui Rachel Green, Jennifer Aniston a declarat că personajul ei și Ross ar fi trebuit să se căsătorească după finalul sezonului 10. Aniston a mai menționat că este convinsă că Rachel și Ross ar fi avut mai mulți copii în viitor, în afară de Ben (interpretat de Cole Sprouse), copilul lui Ross din prima căsătorie și de fiica lor Emma, care s-a născut în sezonul 8 al Friends.

David Schwimmer (Ross Geller)

Și, pentru că cei doi actori au avut, oarecum, roluri interconectate, și David Schwimmer crede că Ross și Rachel ar fi trebuit să facă mulți copii în anii următori. În plus, conform actorului, personajul său ar fi continuat să fie, chiar și în ziua de astăzi, extrem de pasionat de paleontologie, lucrând în continuare la muzeu.

Courteney Cox (Monica Geller)

În loc să discute despre cât de mulți copii ar fi putut adopta Monica și Chandler, Courteney Cox a dezbătut mai mult modul în care personalitatea personajului său s-ar fi schimbat sau ar rămas la fel, fiind cunoscut faptul că Monica era, cu adevărat, o femeie extrem de „vânoasă”, ușor obsesivă chiar.

Fiind sora mai mică a lui Ross, Monica era cunoscută în serial ca fiind deosebit de competitivă cu cei din jurul ei, Cox sugerând că acest lucru ar fi devenit și mai evident pe măsură ce Monica ar fi învățat cum să fie mamă pentru Jack și Erica Bing. Deoarece Jack și Erica ar fi avut aproximativ 17 ani și ar fi fost încă în liceu în 2021, actrița care a interpretat-o pe Monica în Friends crede că personajul ei ar fi continuat să-și facă meseria de bucătar, încercând să controleze absolut totul în jurul ei, în paralel.

Matthew Perry (Chandler Bing)

Deși Perry nu a dezvăluit prea multe despre unde crede că ar fi fost Chandler Bing astăzi, el s-a asigurat mai întâi că „Monica” îi va include personajul în evaluarea ei asupra viitorului cuplului.

După ce a primit un ghiont de la Perry în timpul reuniunii Friends, Cox a explicat că Chandler o face în continuare pe Monica să râdă în fiecare zi, sugerând că perechea este încă căsătorită și fericită, în timp ce își cresc cei doi copii. Dacă ne amintim bine, în sezonul 10 din Friends, la sfârșit, Chandler a obținut un loc de muncă cu normă întreagă la o companie de publicitate, la care probabil a rămas, urcând pe scara ierarhică între timp – ori așa sperăm.

Lisa Kudrow (Phoebe Buffay)

Actrița care a intepretat-o pe Phoebe Buffay, Lisa Kudrow, crede că simpatica blondă din Friends este încă căsătorită cu soțul ei Mike Hannigan, personaj interpretat de Paul Rudd. Kudrow a mai sugerat că ea și Mike locuiesc în Connecticut și au câțiva copii, ceea ce are menirea de a completa sugestia lui Mike, de la sfârșitul finalului Friends. Personajul poate fi auzit zicând, la un moment dat: „Cred că ar trebui să facem și noi unul de-ăsta”.

Rămânând fidelă personajului rău, actrița crede că Phoebe luptă, în general, pentru copiii ei, dar și pentru alții care sunt „doar puțin diferiți” față de ceilalți, asemenea ei. Expandând această predicție, Kudrow este de părere că Phoebe ar fi creat mai târziu un program de artă și muzică la școala copiilor ei din Connecticut, care probabil includea predarea acordurile de chitară, odată cu versurile piesei celebre din Friends „Smelly Cat”.

Matt LeBlanc (Joey Tribbiani)

Deja știm că Joey Tribbiani s-a mutat la Los Angeles (California) pentru a-și continua cariera de actor în spin-off-ul Friends, Joey. Întrebat, Matt LeBlanc a spus că personajul deține acum, cel mai probabil, un magazin de sandviciuri în Venice Beach.

În timp ce soarta celorlalte personaje din Friends a rămas, oarecum, în „coadă de pește”, obligându-ne să ne imaginăm cum au evoluat peste ani, spinoff-ul de un sezon în care a jucat LeBlanc a dezvăluit câteva detalii despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu Joey Tribbiani după ce bunii săi prieteni s-au căsătorit și și-au întemeiat familii.

Cu toate acestea, ideea lui LeBlanc că Joey ar fi putut să deschidă un magazin de sandvișuri sugerează că personajul său nu mai este actor astăzi, ci și-a transformat dragostea pentru sandvișuri într-o carieră din care să câștige, eventual, și niște bani.