17 mart. 2022 | 10:55

Lisa Kudrow, despre un nou serial Prietenii Tăi, cu alți actori: ce părere are Phoebe

ACTUALITATE
Lisa Kudrow, despre un nou serial Prietenii Tăi, cu alți actori: ce părere are Phoebe

Actrița Lisa Kudrow a dat viață personajului Phoebe Buffay aproximativ de zece ani, cât timp a rulat apreciatul serial de comedie, „Prietenii Tăi” („Friends), pe micile ecrane.

Ea a devenit, extrem de rapid, unul dintre personajele favorite ale publicului, datorită manierei excentrice de a juca acest rol. Cu alte cuvinte, alături de Joey, Phoebe a reprezentat „sarea și piperul” acestei comedii care a rulat și la noi în țară, timp de ani de zile.

Ce părere ar avea Lisa Kudrow despre un eventual reboot al serialului „Friends”

Cu toate că nu a existat nicio clipă vreo intenție declarată a vreunui producător de a reînvia „Prietenii Tăi”, Lisa Kudrow a fost întrebată ce părere ar avea, în cazul în care acest lucru ar deveni, totuși, realitate, în contextul unei distribuții noi, desigur.

„Mi-ar plăcea. Mi-ar plăcea să văd cum ar arăta noua versiune a serialului”, a declarat Lisa Kudrow, pentru The Buzz.

În mod evident, așa cum menționam mai devreme, acest lucru nu este în plan, în acest moment, însă nu este exclus ca ideea să se materializeze în urma declarației actriței.

De ce un nou serial „Prietenii Tăi” nu ar fi o idee chiar atât de bună

Atunci când vorbim despre filmele și serialele care și-au căpătat, în timp, statul de „cult”, o readucere la viață a unui titlu important, însă cu alți actori, e o chestiune destul de sensibilă, raportat la fani.

Atât producătorii, cât și scenariștii ar trebui să se asigure că povestea, glumele, însă și prestația noilor actori, întrec așteptările publicului larg. Dacă este să fim totalmente sinceri, să-i egalezi pe actorii care s-au metamorfozat inițial în Monica, Ross, Chandler, Phoebe, Joey și Rachel e un lucru aproape imposibil.

În plus, valorile sociale s-au schimbat considerabil în ultimii 20-30 de ani, așadar multe din bancurile care, pe timpuri, erau acceptate nu-și mai au locul în 2022.

Desigur, o continuare, cu aceiași actori, ar putea să funcționeze, însă nici în acest caz nu există discuții oficiale.

Reamintim că, la sfârșitul lui 2021, fanii din întreaga lume ai „Prietenilor Tăi” s-au delectat cu o reuniune care i-a făcut, deopotrivă, să râdă și să plângă. Producția este, în acest moment, disponibilă pe HBO Go.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele