02 mart. 2022 | 16:55

Cât te costă ca să-ți amenajezi dormitorul ca în „Totul despre Sex” sau ca în „Hannah Montana”

ACTUALITATE
Cât te costă ca să-ți amenajezi dormitorul ca în „Totul despre Sex” sau ca în „Hannah Montana”

Dacă te-ai uitat la „Totul despre Sex”, „Hanah Montana” sau „Gossip Girl”, printre altele, cu siguranță ai observat, la un moment dat, obiectele de mobilier din aceste seriale, devenite iconice, în timp, pentru orice fan al acestor seriale.

În cazul în care ți-ai dorit să recreezi atmosfera din cele mai iubite producții în serie (sau nu), ale tuturor timpurilor, hai să vedem cam câți bani te-ar putea costa o asemenea investiție.

Conform unui studiu realizat de uswitch.com, acestea sunt sumele pe care ar trebui să le scoți din buzunar pentru a-ți crea, spre exemplu, un dormitor identic cu cel al lui Carrie Bradshaw, din „Totul despre Sex” („Sex and the City”).

Celebrul dormitor din „Totul despre Sex” costă, aproximativ, 11.700 lei

Așadar, dacă seara, când ajungi acasă, vrei să te simți ca personajul interpretat de Sarah Jessica Parker, va trebui să plătești suma de 11.700 lei, pentru a achiziționa toate piesele clasice de mobilier, devenite cult.

Dacă, dimpotrivă, îți place, mai degrabă, dormitorul lui Cher, din „Clueless”, pregătește-te să „decartezi” aproximativ 8.680 de lei.

Costurile efective ale altor dormitoare celebre, din filme și seriale:

  • Camera Bellei, din „Twilight”: aproximativ 8.541 lei;
  • Camera lui Lizzie, din „Lizzie McGuire”: aproximativ 5,131;
  • Camera Monicăi, din „Friends” („Prietenii Tăi”): aproximativ 10.459 lei;
  • Camera lui Blair, din „Gossip Girl”: aproximativ 30.054 lei;
  • Camera lui Carly, din „iCarly”: aproximativ 23.752 lei;
  • Camera personajului interpretat de Miley Cyrus, în „Hannah Montana”: aproximativ 19.363 lei;
  • Camera lui Kat, din „10 Things I Hate About You”: aproximativ 16.220 lei;
  • Camera lui Lara Jean, din „All the Boys I’ve Loved Before”: aproximativ 9.342 lei;

Din câte se poate observa, ca să-ți aranjezi camera în așa fel încât să semene cu una din film, nu e chiar ieftin. Apoi, s-ar putea să întâmpini probleme și atunci când vorbim despre stocurile efective, din magazine, ale obiectelor de mobilier din fiecare cameră. Însă așa cum se spune, „baba suferă la frumusețe” – sau la celebritate, după caz.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele