Apartament de 1.800.000 de euro în București. Cum arată locuința cu 4 camere și 5 băi

Apartament de 1.800.000 de euro în București. Cum arată locuința cu 4 camere și 5 băi
Pentru 1.800.000 de euro poți cumpăra un apartament de lux

Pentru cineva care-și dorește un apartament de lux, și dispune de bani, oferta dintr-unul din complexele rezidențiale din Capitală, poate fi o soluție. Situat în sectorul 1, complexul rezidențial „One Mircea Eliade” dispune de adevărate bijuterii, iar prețurile sunt pe măsură.

Complexul rezidențial „One Mircea Eliade”, lux și opulență

Compania „One United Properties”, este unul din dezvoltatorii imobiliari cu investiții, doar în 2020, de aproximativ 900 de mmilioane de euro. COncernul imobiliar este controlat de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu. Printre complexele rezidențial dezvoltate de companie se numără și „One Mircea Eliade” . Complexul a fost construit în sectorul 1 al Capitalei, în zona Bulevardului Mircea Eliade, la numărul 18, direct la intersecția cu Calea Floreasca. Este foarte aproape de celebrul cartieri „Primăverii”.

Tot aici, în afară de complexul rezidențial, se află „One Floreasca City” cu blocul de birouri „One Tower”, unde veți găsi un centru de fitness cu piscină, restaurante, magazine și alimentație publică, un supermarket și zone comerciale în apropierea parcului și a lacului.

Întregul complex, din care face parte și cel rezidențial, spun dezvoltatorii, se dorește a fi  „o dezvoltare imobiliară multifuncțională care implică trei componente – rezidențială, de birouri și comercială. Situat în Cartierul Floreasca, One Mircea Eliade este componenta rezidențială care include trei blocuri exclusiviste de apartamente moderne, oferind vederi panoramice atât asupra lacului Floreasca, cât și asupra parcului.”

În cadrul zonei rezidențiale, doritorii aua vut de ales dintre cele 47 de apartamente exclusiviste. „One Mircea Eliade”, parte a unui proiect mixt mai amplu, oferă locuitorilor săi și celor care vor lucra acolo priveliști uimitoare, spații verzi, birouri high-end, un concept food hall, restaurante, toate mărginite de Parcul Floreasca.

Pentru 1.800.000 de euro poți cumpăra un apartament de lux

Milionarii Bucureștiului, și cu dare de mână, își pot achiționa în cadrul complexului rezidențial „One Mircea Eliade” unul din cele mai exclusiviste apartamente. Dispune de patru camere, 5 băi, pe o suprafață totală de 243.8 mp. Apartamentul de lux dispune de două terase cu o suprafață totală de 19.2 mp, cu vedere spre parc. Vine la pachet cu o bucătărie utilată, mobila de aici fiind una de lux, dar și încălzire prin pardoseală, centrală de bloc și sistem de climatizare de aer condiționat.

„Apartamentul este situat la etajul 16 şi are o suprafaţă de 243.8 mp. Este compus din hol intrare, living, bucătărie open space, baie, terase (suprafaţa totală 19.2 mp), 4 dormitoare spaţios, iar compartimentările interioare oferă multiple zone de depozitare. Complet nou cu finisaje premium, mobilat elegant şi utilat cu electrocasnice de ultima generaţie, este disponibil imediat. O proprietate de excepție într-o zonă deosebit de căutată, prestigioasa unitate cu patru dormitoare face parte dintr-un proiect rezidențial inovator și verde – One Mircea Eliade și beneficiază de o priveliște excepțională direct spre parc și lac.

Unitatea emană lux, calitate și stil, evidențiind ideea de arhitectură și design în cea mai bună formă, oferind mobilier elegant, finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate. Oferind o arhitectură originală și modernă, cu dotări de casă pline de farmec și un design sofisticat, o priveliște irezistibilă și o terasă privată destul de privată, acest apartament sublim reprezintă o proprietate senzațională într-un cadru magic!”, se arată în prezentara locuinței.

Apartamentul este atât pentru vânzare, cât și pentru închiriere, valoarea acestuia fiind de nu mai puțin de 1.800.000 de euro.