Tag Heuer lansează un smartwatch Super Mario: la ce preț poți cumpăra ceasul

Tag Heuer lansează un smartwatch Super Mario: la ce preț poți cumpăra ceasul

Producătorul elvețian de ceasuri de lux Tag Heuer a lansat de curând un smartwatch, doar că un pic mai diferit decât ceasurile lor tipice.

Noul ceas, denumit oficial TAG Heuer x Super Mario Limited Edition, este o ediție limitată Super Mario a companiei Tag Heuer Connected, un smartwatch care a fost lansat în martie 2020.

Ceasul Super Mario, creat în parteneriat cu Nintendo, are un preț de 2.150 de dolari. Deci, nu mult mai mult decât Connected-ul original, care costa 1.800 de dolari.

Pentru acești bani, primești, practic, același ceas Tag Heuer Connected, numai cu un display animat, tematic și un sistem de gaming. Există diferențe subtile la exterior, inclusiv un logo roșu „M” pe butoane, un logo similar pe cataramele curelei, precum și o inscripție pe spate pe care scrie „TAG Heuer x Super Mario Limited Edition”.

Acest smartwatch de la TAG Heuer este cadoul perfect pentru fanii Super Mario

Tag Heuer a creat acum ceva vreme un smartwatch denumit Connected, ce a fost apreciat pentru calitatea designului, dar și pentru durata lungă de viață a bateriei.

Tag Heuer nu listează toate specificațiile pentru noul ceas, dar dacă este același hardware ca și în originalul Tag Heuer Connected, este o problemă. Acest ceas se bazează pe procesorul Qualcomm Snapdragon Wear 3100, care este vechi după standardele actuale. Mai mult, funcționează pe sistemul de operare Wear, care este în esență învechit acum, când Google a colaborat cu Samsung pentru a construi o nouă platformă portabilă.

În afară de asta, ceasul are specificații decente, inclusiv un ecran OLED de 454×454 pixeli cu sticlă de safir, o baterie cu 20 de ore de viață, un monitor de ritm cardiac încorporat, WiFi, GPS și rezistență la apă de 5 ATM.

Varianta Super Mario a Connected este, precum spuneam, un ceas în ediție limitată, cu doar două mii de unități produse. Acesta va fi disponibil începând cu 15 iulie în magazinele Tag Heuer selectate și pe site-ul companiei.

Citește și: