Bel-Air e gata de lansare: când va debuta și la ce să ne așteptăm

Bel-Air e gata de lansare: când va debuta și la ce să ne așteptăm

Show-ul fenomen, „Prințul din Bel-Air”, revine pe micile ecrane. Vestea îi va bucura, cu siguranță, pe fanii acestui serial clasic al anilor ’90.

„Bel-Air” reprezintă reinterpretarea modernă a lui Peacock, în ceea ce privește serialul care a marcat o generație întreagă, „The Fresh Prince of Bel-Air”. Acesta va debuta pe 13 februarie, iar anunțul a fost dat publicității luni. În plus, producătorii au distribuit și un trailer care ne oferă o perspectivă sumară a acțiunii noului reboot.

Anunțat încă din 2020, filmul serial „Bel-Air” vrea să acorde un „fresh start” clasicului. Toate personajele principale din versiunea originală revin, inclusiv unchiul Phil, dar și Carlton, deși s-ar putea că ele să nu fie așa cum vi le amintiți. Din ceea ce știm până acum, Carlton pare să aibă un rol mai puțin semnificativ – or cel puțin asta putem observa din noul trailer. 

„Bel-Air”, pregătit să cucerească o nouă generație de fani

Cu siguranță, atunci când vorbim despre „reinventări”, vorbim, în egală măsură, și despre un pariu pe care producătorii îl fac, de vreme ce generațiile se schimbă și e greu de anticipat dacă ce a prins la cele anterioare va reuși să prindă și la cele din prezent. Evident, nostalgicii se vor bucura.

Proiectul a fost inspirat de un scriitor și regizor, fan al serialului original, pe numele lui Morgan Cooper. Atât creația lui Cooper, cât și seria lui Peacock, se bazează pe scenariul original „The Fresh Prince of Bel-Air”, mizând pe călătoria lui Will, din West Philidelphia, spre Bel-Air. Este o poveste clasică despre diferențele dintre păturile sociale, însă și despre sensibilitățile rasiale, cele cu care ne confruntăm și acum, din păcate.

„Prințul din Bel-Air” a rulat timp de șase sezoane, între 1990 și 1996. Personajul principal, interpretat de Will Smith, a devenit preferatul fanilor, într-un timp record, ceea ce l-a transformat pe actor, dintr-unul necunoscut, într-o adevărată vedetă de cinema. Imediat după, Smith a început să fie distribuit în roluri mult mai mari.

Citește și: