Cine a moștenit averea Tamarei Buciuceanu. Actorul cunoscut a decis ce va face cu ea

Cine a moștenit averea Tamarei Buciuceanu. Actorul cunoscut a decis ce va face cu ea
Cine a moștenit averea regretatei Tamara Buciuceanu

Cine a moștenit toată averea Tamarei Buciuceanu? Un actor cunoscut deja publicului larg a decis ce urmează să facă. Este vorba despre singurul nepot al cunoscutei artiste care a părăsit această lume în anul 2019.

Cine a moștenit averea Tamarei Buciuceanu: un actor a hotărât ce va face cu banii

Tamara Buciuceanu a lăsat un gol imens în anul 2019, atunci când a plecat de pe această lume. Ea a fost una din cele mai bune actrițe de la noi, iar de departe rolul care a făcut-o remarcată a fost cel din ‘Liceenii’. Deși au trecut anii, puțini s-au mai întrebat ce s-a întâmplat în acest timp cu moștenirea lăsată în urmă.

Mihai Constantin, celebrul Ionică din seria cunoscută românilor, a fost singurul ei nepot. Actorul a moștenit tot ce a agonosit artista o viață întreagă. Poate chiar și acum puțini știu de legătura de rudenie dintre aceștia. Regretata actriță a fost sora mai mare a Iuliei Buciuceanu, mama lui Mihai Constantin.

Ionică a avut o relație strânsă cu mătușa lui, iar ea a decis să-i lase totul, mai cu seamă că nu a avut niciun copil. Bărbatul a primit locuința de pe Dorobanți în care a stat mătușa lui. Vila este veche, are două etaje, dar cu siguranță are o însemnătate uriașă. Mihai și-a propus să reabiliteze locuința.

Despre celebra actriță

Tamara Buciuceanu-Botez sau ‘Doamna comediei românești’ s-a născut pe 10 august 1929 în Tighina. Actrița a terminat studiile în Arta Teatrală și Cinematografie în 1952 și a fost una din reprezentantele generației de aur a teatrului de la noi.

Ea a jucat în peste 52 de filme, dar rolul care i-a marcat întreaga carieră este de departe cel al profesoarei Isoscel. De asemenea, actrița a mai jucat și pe marile teatre ale Capitalei precum: Giulești, Bulandra, Național, Teatrul de comedie.

A interpretat-o pe celebra Coana Chirița pe scena Teatrului Național din Iași, iar printre piesele uriașe de teatru în care a jucat se numără: „Romeo și Julieta la început de noiembrie”, „Scaunele”, „Cumetrele”, „Doctor fără voie”, „Nepotul”, „Așteptând la arlechin”, „Domnișoara Nastasia”, „Mamouret”. Tamara Buciuceanu a avut o carieră și în televiziune, dovadă fiind cupletele sale din programele de Revelion.

Cea din urmă a lăsat o moștenire veritabilă în teatru și film: „Prea tineri pentru riduri”, „Domnișoara Nastasia”, „Extemporal la dirigenție”, „Declarație de dragoste”, „Liceenii în alertă”, „Liceenii”, „Liceenii Rock’n’Roll”, „Toată lumea din familia noastră”, „Punct și de la capăt”, „Primăvara bobocilor”, „Tufă de Veneția”, „Mama”, sunt doar câteva dintre filmele în care Tamara Buciuceanu a încântat publicul.