ASUS Expertbook B7 Flip, perfect pentru performanță și flexibilitate în business

ASUS Expertbook B7 Flip, perfect pentru performanță și flexibilitate în business

Fără un instrument de lucru adecvat, munca poate fi o adevărată corvoadă și oricine lucrează mult în condiții de mobilitate știe ce înseamnă să cari după tine un laptop greu și voluminos. Din fericire, cele mai recente tendințe în materie de design al laptopurilor promovează profiluri suple și carcase compacte, la greutăți reduse. Dar dacă vrei un instrument cu adevărat de top ASUS îți propune modelul Expertbook B7 Flip, care este un laptop premium la nivel corporatist, compatibil 5G, conceput pentru a-ți propulsa afacerea.

Să muncești atunci când ești în mișcare nu a fost niciodată mai ușor, grație conexiunii extrem de rapide și propriei rețele securizate. Designul 360° elimină limitele a ceea ce poți face la muncă și laptopul oferă un mediu de lucru captivant pentru toate nevoile tale de afaceri, grație indicatorului de stare, sistemelor ASUS Private View, ASUS ExpertWidget și a securității de grad corporatist.

Laptop ASUS Expertbook B7402FE

Versatilitate maximă pentru activitățile tale productive

Unele dintre armele secrete ale lui Expertbook B7 Flip sunt balamaua ErgoLift cu deschidere la 360° și stiloul digital opțional care poate fi atașat magnetic de lateralul laptopului. Fie că preferi să scrii sau să tastezi, în mod tabletă sau laptop, Expertbook B7 Flip îți permite să muncești așa cum îți place. Modurile cort, stand și tabletă permit o colaborare mai eficientă, o împărtășire mai ușoară a ideilor și prezentări cu adevărat spectaculoase.

Expertbook B7 Flip este proiectat pentru a-ți maximiza productivitatea și confortul, astfel încât să te poți concentra pe sarcinile de serviciu fără distrageri ale atenției. Un indicator LED de pe capacul laptopului, care oferă informații despre statusul utilizatorului, se aprinde automat în momentul în care ești într-o conferință, sau îl poți porni manual folosind combinația de taste Fn+1 atunci când vrei să le transmiți celorlalți că ești ocupat.

ASUS ExpertWidget creste productivitatea permițându-ți să personalizezi funcțiile tastelor rapide, folosind combinația Fn și tastele numerice 1-4. De exemplu, poți să configurezi o tastă pentru a porni Bluetooth, sau să deschizi într-o clipită fișierul pe care îl folosești cel mai des.

ASUS NumberPad este o tastatură numerică iluminată LED, care este perfectă pentru introducerea datelor numerice. Apasă iconița NumberPad din colțul dreapta-sus al touchpad-ului pentru a o porni. Software-ul inteligent îți permite să controlezi cursorul, chiar și atunci când NumberPad este activat.

Accidente se întâmplă tot timpul, dar Expertbook B7 Flip este pregătit pentru ele: tastatura sa cu proprietăți anti-vărsare poate face față la scurgeri de până la 78 cc de lichid, fără să prezinte defecțiuni. Astfel, scurgerile minore pot fi drenate cu ușurință, curățate și uscate.

Laptop ASUS Expertbook B7402FE

Ecranul mare cu raport 16:10 reduce scroll-ul

Raportul de aspect 16:10 oferă un spațiu de lucru mai mare în comparație cu ecranele standard cu raport 16:9, ușurând citirea articolelor, vizualizarea siturilor web sau lucrul pe foile de calcul din Excel sau alte programe de productivitate. Ecranul tactil de 14 inchi cu proprietăți anti-reflexie este acoperit de sticlă dură Corning și oferă un raport ecran-corp de 81%. În plus, Expertbook B7 Flip beneficiază de soluția de confidențialitate ASUS Private View, astfel încât informațiile tale sensibile să fie tot timpul protejate.

Imaginile redate sunt generate de un chip grafic integrat Intel Iris Xe, care oferă o performanță adecvată pentru orice aplicații de business, dar și redă foarte bine și conținutul multimedia de înaltă definiție. Iar dacă nu ai pretenții prea mari în materie de calitate a imaginii, poți chiar să joci jocuri mai puțin solicitante, deși va trebui să duci în jos setările lor până ce atingi un compromis acceptabil.

Hardware robust

Asus Expertbook B7 Flip este construit pentru productivitate în mișcare fără efort. Dispune de un procesor Intel Core i7-1195G7 la 2,90 GHz și 64 GB de RAM. Spațiul de stocare este asigurat de un SSD M.2 NVMe PCIe® 3.0 de 1 TB pentru transferuri și încărcarea aplicațiilor fără timpi de așteptare. Bateria de 63 Wh oferă o autonomie de aproximativ 12 ore, astfel încât vei avea la dispoziție destulă energie pentru a rezista o zi întreagă la birou sau chiar mai mult.

Performanțele superioare sunt posibile datorită unui nou sistem avansat de răcire hibridă (AHCS). Carcasa ventilatorului are o placă de metal conductivă, mărind suprafața de răcire cu 39%, pentru o creștere cu până la 55% a performanțelor laptopului. AHCS disipează căldura cu rapiditate atunci când este nevoie, operând silențios atunci când are de-a face cu sarcini mai ușoare. 

Laptop ASUS Expertbook B7402FE

Viteză sporită și conexiuni mai sigure

Expertbook B7 Flip suportă rețelele mobile 5G, care îți oferă viteze mai mari în rețea și conexiuni mai sigure, de oriunde ai munci. Pentru asta, laptopul vine cu un slot pentru carduri SIM sau poți folosi eSIM-ul încorporat. Lățimea de bandă mai mare asigură o calitate optimă pentru activități solicitante, precum apelurile de conferință. Conexiunile 5G sunt de aproximativ 46 de ori mai rapide decât 4G LTE.

În plus, Expertbook B7 Flip include soluția WiFi 6 îmbunătățită cu ASUS WiFi Master Premium pentru cele mai rapide și mai fiabile conexiuni WiFi.

Grație tehnologiei SmartConnect, laptopul se conectează automat la cel mai bun semnal WiFi, inclusiv hotspot-uri recunoscute, pentru o experiență roaming fără cusur. Poți face streaming clar FHD de la o distanță de 300 de metri sau chiar mai mult și te poți bucura de operațiuni stabile la o rază de acoperire de până la 225 de metri.

În plus, interfața integrată Bluetooth 5.2 îți oferă conexiuni economice din punct de vedere energetic.

Sunet captivant

Un sunet de înaltă calitate este esențial în aceste zile în care teleconferințele au devenit un instrument de lucru cotidian. Sunetul clar și puternic al Expertbook B7 Flip oferă o calitate excepțională pentru apeluri audio sau video și oferă o experiență de ascultare captivantă pentru divertisment. Microfoanele duble sunt situate pe rama superioara a ecranului pentru o captare optimă a vocii, iar cele două difuzoare certificate Harman Kardon sunt situate în partea de jos, pentru un sunet de calitate cinematografică.

De asemenea, Expertbook B7 Flip folosește o tehnologie de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI, care este alimentată de tehnici de învățare automată. Tehnologia include atât o funcție de filtrare a zgomotul din jurul difuzorului, cât și o funcție pentru a elimina zgomotul de la persoana de la celălalt capăt al conversației.

Laptop ASUS Expertbook B7402FE

Securitate la nivel corporatist

Expertbook B7 Flip vine cu un sistem de securitate de grad corporatist, pe mai multe niveluri, pentru a-ți proteja afacerea și informațiile confidențiale. Sistemul încorporează soluții de protecție hardware, firmware și software, astfel încât să îți poți stoca în siguranță datele.

Camera avansată cu infraroșu funcționează perfect cu Windows Hello, asigurând o autentificare biometrică sigură prin scanarea fizionomiei, dar și prin intermediul unui senzor de amprentă, care este integrat în butonul de pornire. Pentru a-ti oferi confidențialitate instantanee, laptopul include un scut care glisează peste camera web. În plus, chipul Trusted Platform Module (TPM) 2.0 stochează parole și chei de criptare pentru protejarea datelor private și accesul securizat.

Construcție și rezistență de grad militar

Durabilitatea este o calitate caracteristică a laptopurilor Expertbook. Acest model dispune de întărituri structurale din aliaj de magneziu-aluminiu pentru o rezistență sporită a carcasei. Suporturile metalice interne ajută la reducerea interferențelor interne care pot afecta semnalul 5G și, de asemenea, întăresc zona de sprijin pentru mâini. Expertbook B7 Flip satisface cerințele riguroase ale standardului militar american MIL-STD 810H, asigurându-se o durabilitate fără compromis.

Laptop ASUS Expertbook B7402FE

Performanțe bune în benchmark-uri

În testul PCMark 10, care simulează condițiile unui loc de muncă modern, Expertbook B7 Flip a obținut un scor bun de 5424 puncte, sensibil peste valoarea recomandată de Futuremark pentru  activități office și conținut multimedia ușor, care este de 4500 de puncte.  În Cinebench R23, procesorul laptopului a obținut 5632 puncte în testul multi-core și 1495 puncte în cel single-core. Un alt test sintetic ne-a indicat în Geekbench 5 scorul multi-core 5339 și 1581 puncte în single-core.

Expertbook B7 Flip este deopotrivă instrument de lucru, companion digital și stație de divertisment după orele de program și se remarcă prin versatilitate și performanțe, asortându-se foarte bine cu orice scenarii de utilizare și la birou, dar și acasă, cu excepția gaming-ului, care necesită configurații mult mai specializate. În orice mod l-ai folosi, acest laptop se va achita cu brio de sarcini și vei aprecia și mobilitatea bună pe care o oferă, așa că dacă erai în căutarea unui nou partener digital s-ar putea să-l fi găsit deja! Laptopul va fi disponibil în România începând din ianuarie 2022.