ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA, unul dintre cele mai spectaculoase laptopuri certificate Intel® Evo™

ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA, unul dintre cele mai spectaculoase laptopuri certificate Intel® Evo™

Acest laptop din gama ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA este echipat cu procesor Intel® Core™ i7-1165G7 si face parte din platforma Intel Evo, platforma despre care vreau să vă ofer mai multe detalii. Laptopul dispune de un design complet nou ce combina portabilitatea excelenta cu versatilitatea.

ZenBook Flip 13 este surprinzator de usor – doar 1.3 kg — si are o grosime de doar 13.9 mm, fiind solutia perfecta pentru productivitate si creativitate portabile. In ciuda designului ultra-subtire, acest laptop include si numeroase optiuni de conectivitate. Vine echipat cu HDMI, USB Tip-A si doua interfete Thunderbolt™ 4 USB-C, fiind cel mai subtire laptop din lume dotat cu o lista atat de impresionanta de porturi. Afisajul sau subtire NanoEdge si balamaua ErgoLift cu rotire la 360° fac din ZenBook Flip 13 un sistem extra compact.

Balamaua inovativa dispune de un mecanism complex, inteligent proiectat pentru a ridica si inclina tastatura intr-o pozitie de utilizare confortabila atunci cand ecranul NanoEdge este deschis la unghiuri de peste 135°. Aceasta actiune imbunatateste de asemenea fluxul de aer rece de sub laptop.

De asemenea procesorul Intel® Core™ din generatia a 11-a si solutia grafica integrata Intel® Iris® Xe ofera laptopului o performanta uimitoare.

Procesorul are 4 core-uri si 8 thread-uri si atinge o frecventa maxima de pana la 4.7 GHz,cu ajutorul Intel Turbo Boost Max 2.0.

Asa cum am spus si la inceputul acestui clip, acest laptop face parte din platforma Intel Evo.

Ce inseamna platforma Intel® Evo™?

Platforma Intel® Evo™ aduce combinația perfectă de performanță, receptivitate, durată de viață a bateriei și imagini uimitoare, într-o nouă clasă de laptopuri subțiri și elegante.

Pentru a face parte din platforma Intel® Evo™, modelele de laptop trebuie să îndeplinească anumite criterii si anume:

  • Sa fie echipate cu procesoare Intel Core i5 si i7 Tiger Lake, din generatia a 11-a si grafica integrata Intel Iris Xe
  • Sa ofere o durata de viata a bateriei de cel putin 9 ore sau mai mult, si cel putin 4 ore cu o încărcare de 30 de minute prin fast charging pe dispozitivele cu ecran Full HD
  • Sa iasa din modul “sleep” in mai putin de o secunda
  • Sa dispuna de cea mai bună conectivitate cu ajutorul Wi-Fi 6
  • Viteze de transfer extraordinare si posibilitatea de conectare a tuturor perifericelor necesare cu ajutorul Thunderbolt 4
  • Sa fie echipat cu difuzoare, microfoane, camera HD de inalta calitate si sa dispuna de software de anulare a zgomotului de fundal

Intel® Iris® Xe Graphics, bazată pe noua arhitectură grafică Intel Xe, oferă un salt tehnologic extraordinar, în domeniul graficii integrate, cu ajutorul careia te poti bucura de creație, divertisment si light-gaming.

Toate aceste performante sunt posibile datorita tehnologiilor Intel, iar in acest review vom discuta despre beneficiile fiecareia dintre ele:

Intel® Turbo Boost Technology 2.0 creste dinamic frecventa procesorului, dupa cum este necesar, pentru a oferi un boost de performanta cand aveti nevoie si o eficienta energetica crescuta atunci cand nu aveti nevoie de performanta.

Intel® Hyper-Threading Technology foloseste resursele procesorului mult mai eficient și permite rularea a doua thred-uri pe fiecare core. Aceasta tehnologie ajuta foarte mult la rularea mai multor aplicatii simultan, fara a influenta receptivitatea sistemului.

Intel® Speed Shift Technology ofera o receptivitate mai rapida cu schimbari de performanta de scurta durata, care permite procesorului sa selecteze rapid cea mai buna frecventa si tensiune pentru performante optime si eficienta energetica.

Cu ajutorul Wi-Fi 6 integrat puteti experimenta conexiuni ultra-rapide si fiabile la internet, chiar si pe retelele cu multe dispozitive conectate. Iar cu portul Thunderbolt 4 puteti conecta laptopul la alimentare si la accesorii folosind un singur cablu.

Pe partea de conectivitate, laptopul dispune de 2 porturi Thunderbolt 4, un USB 3.2 si o mufa HDMI.

Pentru pasionatii de gaming, as vrea sa mentionez ca acest laptop ultra portabil poate fi folosit cu succes pentru jocuri.

Laptopul pe care vi l-am prezentat face parte din gama ASUS ZenBook Flip 13 OLED UX363EA, echipat cu un procesor Intel® Core™ i7-1165G7 de-a 11-a generatie si o placa video integrata Intel® Iris Xe Graphics. Vreau să mai menționez faptul ca performantele produselor din aceasta gama pot varia in functie de memoria RAM.

La cel mai bun preț, îl găsești în România la eMag.

Citește și: