Aplicația care te lasă să ”fugi” de la iPhone la Android, mai bună ca niciodată

Aplicația care te lasă să ”fugi” de la iPhone la Android, mai bună ca niciodată

Google facilitează transferul datelor de pe un iPhone vechi pentru noii utilizatori Android.

Așadar, începând de acum, aplicația Switch to Android a companiei pe iOS va funcționa cu toate dispozitivele Android 12. Anterior, compatibil doar cu telefoanele Pixel, software-ul este util dacă sunteți pe cale să treceți de la iOS la Android.

Cum funcționează. Odată ce aveți noul telefon, conectați-l la cel vechi Apple. Cea mai bună metodă este un cablu Lightning la USB-C, dar puteți conecta cele două dispozitive împreună prin WiFi. După ce sunt conectați, selectați ce date doriți să fie mutate. Opțiunile includ aplicații, contacte, fotografii, videoclipuri, muzică și mesaje. În acel moment, software-ul se va ocupa de restul.

Momentul disponibilității mai largi a Switch to Android este interesant, în parte, deoarece WhatsApp a făcut recent ca noilor utilizatori iOS să își mute mai ușor istoricul de chat de pe un telefon Android vechi. Evident, aplicația Google nu vă va ajuta dacă ați trecut la Android înainte de anunțul acesta, dar dacă durerea de cap de a vă transfera datele este ceea ce v-a ținut pe loc anterior, acum aveți un motiv mai puțin să așteptați.

Melanjul dintre aplicațiile Android și Windows 11, aproape un eșec: cum nu se potrivește socoteala de acasă cu cea din târg

În altă ordine de idei, cu toate că s-a făcut mare tam-tam pe melanjul dintre aplicațiile Android și Windows 11, se pare că utilizatorii întâmpină probleme, așadar suportul nu funcționează chiar așa cum ar trebui.

Conform ultimelor informații, suportul ar avea mari probleme de compatibilitate, cu toate că, cel puțin inițial, dezvoltatorii s-au lăudat că întocmai aceasta va fi trăsătura sa principală, anunțul lansării fiind făcut cu mult fast.

Scopul unui asemenea suport este să asigure utilizatorul ca va avea acces la aplicațiile Android pe care le iubește atât de mult și, firește, le folosește extrem de des.