28 apr. 2022 | 13:55

Melanjul dintre aplicațiile Android și Windows 11, aproape un eșec: cum nu se potrivește socoteala de acasă cu cea din târg

ACTUALITATE
Melanjul dintre aplicațiile Android și Windows 11, aproape un eșec: cum nu se potrivește socoteala de acasă cu cea din târg

Cu toate că s-a făcut mare tam-tam pe melanjul dintre aplicațiile Android și Windows 11, se pare că utilizatorii întâmpină probleme, așadar suportul nu funcționează chiar așa cum ar trebui.

Conform ultimelor informații, suportul ar avea mari probleme de compatibilitate, cu toate că, cel puțin inițial, dezvoltatorii s-au lăudat că întocmai aceasta va fi trăsătura sa principală, anunțul lansării fiind făcut cu mult fast.

Multe aplicații Android populare lipsesc

Scopul unui asemenea suport este să asigure utilizatorul ca va avea acces la aplicațiile Android pe care le iubește atât de mult și, firește, le folosește extrem de des.

Primele review-uri nu arată chiar atât de bine, mulți semnalând faptul că există atât o lipsă de compatibilitate, dar și faptul că unele aplicații des folosite, din suita Android, lipsesc cu desăvârșire.

Asta, în ciuda faptului că s-a promis un produs competent, care să facă față cerințelor momentului.

Așadar, este lesne de înțeles că utilizatorii nu sunt deloc mulțumiți de ceea ce au primit, cu toate că li s-a promis cu totul altceva.

Nu există, conform reclamațiilor, opțiuni pentru îmbunătățirea optimizării, iar unele aplicații ar folosi doar o parte infimă din ecranele mari, ale unora dintre PC-uri, ceea ce, în mod evident, îngreunează operabilitatea.

Imaginează-ți că, în 2022, din magazinul de aplicații Android, pentru Windows 11, lipsește Facebook, de vreme ce, hai să fim serioși, îl folosești în fiecare zi (fie în scop recreațional, fie pentru muncă). De asemenea, oricât ai căuta, nu ai nicio șansă să dai nici de Instagram sau Twitter, ceea ce, așa cum este firesc, reprezintă un mare minus pentru magazinul cu pricina.

În cazul în care ești fan TikTok, află că măcar vei găsi o aplicație pentru această rețea de socializare, ca să nu te plictisești chiar de tot.

Rămâne de văzut cum va fi „reparată” problema, de vreme ce utilizatorii întâmpine nu una, ci mai multe probleme.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele