Anunțul zilei de la Digi RCS RDS pentru toți clienții: așa îți dai seama că joacă în altă ligă

Anunțul zilei de la Digi RCS RDS pentru toți clienții: așa îți dai seama că joacă în altă ligă

Compania Digi vine cu vești foarte bune pentru clienții săi, înregistrând creșteri semnificative ale afacerii, semn că utilizatorii n-au niciun motiv de îngrijorare și se pot baza în continuare pe serviciile furnizate, atât pe rețeaua fixă, cât și pe cea mobilă.

Conform celui mai recent raport financiar transmis de reprezentanții Digi RCS RDS, primul trimestru al anului curent a fost un adevărat succes în plan de business.

„Digi Communications N.V. și-a depășit performanțele financiare și operaționale în primul trimestru, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile consolidate ale Grupului, din operațiunile continue, au crescut cu 21% în primul trimestru al acestui an, ajungând la 361 milioane de euro. EBITDA ajustată (inclusiv IFRS 16) a marcat o creștere de 9,5% de la an la an, până la 124 milioane de euro. EBITDA ajustată (excluzând IFRS 16) a crescut cu 6,1%, până la 105 milioane de euro”, se arată în documentul citat.

anuntul-digi-clienti

Cifrele care dau încredere clienților Digi. Cu ce se laudă compania

De asemenea, mai notează compania, în primele trei luni, DIGI și-a mărit portofoliul de servicii cu 2,5 milioane de unități, ajungând la 18,7 milioane de RGU, oferind servicii complete, adaptate clienților săi rezidențiali și de afaceri.

„DIGI a înregistrat încă o performanță solidă a veniturilor în primul trimestru din 2022. Ca urmare a vânzării cu succes a operațiunilor noastre din Ungaria, ne-am concentrat eforturile pe piețele tradiționale: România, Spania și Italia.

Totodată, analizăm alte oportunități de extindere. Suntem recunoscători clienților noștri pentru încrederea lor neîntreruptă și ne menținem angajamentul de a oferi, în continuare, servicii remarcabile. De asemenea, aș dori să îmi exprim profunda recunoștință față de colegii noștri, pentru obținerea acestor rezultate remarcabile”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Digi Communications.

Nu în ultimul rând, un alt succes remarcabil amintit de cei de la Digi face referire la prima lună din an, când Grupul a finalizat cu succes tranzacția privind vânzarea operațiunilor sale din Ungaria, pentru o valoare totală de 625 milioane de euro.

Important este de notat și faptul că gigantul, cel mai mare furnizor de internet de pe teritoriul României, este un important contribuitor la bugetul național.

”Grupul DIGI a virat în primele patru luni ale anului peste 325 milioane de lei către bugetul de stat, din care 62 milioane lei în luna aprilie. Suma reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și a tuturor entităților din Grup, active pe piața din România”, se arată într-un comunicat al companiei românești.

Citește și: