Anunțul de la Digi RCS RDS pentru toți clienți: nu te-ai aștepta să pățești asta după 10 zile de neplată

Anunțul de la Digi RCS RDS pentru toți clienți: nu te-ai aștepta să pățești asta după 10 zile de neplată

Digi RCS RDS a scos pe piață o paletă largă de oferte, așadar are mulți abonați. Însă abonații Digi România trebuie să știe care sunt consecințele în cazul în care nu reușesc să plătească la timp abonamentul lunar.

Mai exact, abonații trebuie să achite facturile la timp, perioada de grație fiind de zece zile, iar după depășirea acestei perioade, abonamentul este suspendat. Dacă vrei să îți reactivezi abonamentul, trebuie să faci asta doar după ce facturile scadente sunt achitate.

Așadar, dacă ai abonamentul de telefon mobil și serviciul de internet, se aplică aceste reguli. Cu toate astea, dacă ai abonament pentru cablu, este posibil ca suspendarea abonamentului să se facă mai târziu, potrivit Digi.ro.

Vestea importantă de la Digi RCS RDS: așa îți dai seama că nu mai pleacă nicăieri

Digi RCS RDS continuă să facă valuri pe piața din România, pe toate fronturile. Întâi a început cu prețuri din ce în ce mai mici la conectivitatea internet. Ulterior, a continuat cu sume fabuloase virate către bugetul de stat.

Astfel, cel mai mare furnizor de internet de pe teritoriul României continuă să facă valuri la nivel național. Indiferent dacă te uiți la prețurile solicitate clienților pentru telefonie, internet sau televiziune, este clar că Digi RCS RDS trage foarte tare în această perioadă pentru creșterea cotei de piață. Profitul contează mai puțin. Important este ca gigantul autohton să aibă abonați, oameni care îi aduc în fiecare lună bani la trezorerie. Așa ajungi și la cifrele de mai jos.

”Grupul DIGI a virat în primele patru luni ale anului peste 325 milioane de lei către bugetul de stat, din care 62 milioane lei în luna aprilie. Suma reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și a tuturor entităților din Grup, active pe piața din România”, se arată în comunicatul companiei românești.

Citește și: