Digi RCS RDS dă o ”lecție istorică” Vodafone și Orange cu cea mai nouă ofertă: așa uiți de concurență

Digi RCS RDS dă o ”lecție istorică” Vodafone și Orange cu cea mai nouă ofertă: așa uiți de concurență

În cazul în care erai un abonat Vodafone sau Orange care s-a săturat de facturi mari și servicii care nu se reflectă neapărat în preț, Digi RCS RDS face un efort semnificativ pentru a te face să uiți de concurență.

Deja de câțiva ani, Digi RCS RDS este pe primul loc în România când vine vorba de atras abonați de la concurență, prin portarea în propria rețea a multor clienți Orange sau Vodafone. Practicile agresive de atras oameni în curtea sa continuă în această toamnă odată cu campania ”Optimeștii”, un joc de cuvinte cu origini istorice, o referință la Pașoptiștii de la 1848. Nu este neapărat o legătură evidentă cu epoca lui Caragiale, dar efortul de originalitate este lăudabil.

Care este cea mai nouă ofertă de la Digi RCS RDS

”Campania „Optimeștii” prezintă epoca lui Caragiale și personajele sale, care, încântate de oferta DIGI RCS RDS, invită clienții să le cunoască. Veștile bune se răspândesc repede, mai ales că prețul unui abonament lunar poate ajunge la 1,5 euro/lună, timp de 6 luni, pentru orice client care alege să porteze 4 sau 5 numere la abonamentul mobil Optim Nelimitat.”

Practic, vorbim de o ofertă destinată în mod exclusiv grupurilor sau familiilor mai mari, cu minim patru membri, care vor să schimbe tabăra. Mențiunea importantă este că această ofertă este valabilă doar în perioada 1 septembrie – 1 decembrie 2022, dar se aplică atât clienților existenți, cât și celor noi care își vor porta unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua mobilă Digi RCS RDS. Toți aceștia beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pentru o perioadă de 6 luni. În funcție de numărul de abonamente portate, clienții care aleg Optim Nelimitat vor plăti lunar (timp de 6 luni), per abonament, doar jumătate din valoarea integrală, astfel: 2,5 euro (1 abonament), 2 euro (2 abonamente), 1,75 euro (3 abonamente) și 1,5 euro (4/ 5 abonamente). Prețurile includ TVA.

În ceea ce privește beneficiile din spatele abonamentului Optim Nelimitat, acesta vine la pachet cu trafic nelimitat la internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță, conform comunicatului emis de Digi RCS RDS.