Oferta fără precedent de la Digi RCS RDS: plătești cu 50% mai puțin dacă faci asta

Oferta fără precedent de la Digi RCS RDS: plătești cu 50% mai puțin dacă faci asta

Digi a lansat o nouă campanie care vizează milioane de romani din întreaga țară.

Această campanie aduce beneficii foarte bune în special pentru cei care aleg să se porteze.

Cu alte cuvinte, compania continuă șirul campaniilor de succes care au adus milioane de clienți în rețeaua sa de telecomunicații, motiv pentru care a lansat campania de portare Back to School, chiar daca școala va începe peste câteva săptămâni.

RCS & RDS le oferă clienților săi dar și celor care nu îi sunt clienți, posibilitatea de a activa un abonament de telefonie mobilă pentru care vor beneficia de 50% reducere timp de 9 luni de zile, altfel spus atât cât durează și anul școlar.

Practic, ar urma să beneficiezi de 4 luni de gratuitate totală pentru abonamentele de telefonie mobilă pe care Digi RCS & RDS le are, sau 9 luni de reducere de 50%.

Cum funcționează campania

Digi are cele mai ieftine servicii de telefonie mobila din România în momentul de față, cu prețuri care încep de la doar 2 euro pe lună, sau 1 euro pentru 9 luni de zile în care este activă reducerea de 50% oferită de către companie.

Important de reținut este faptul că Digi te obligă să semnezi un abonament cu valabilitate de 2 ani pentru a beneficia de aceasta oferta specială pe care Digi Mobil o are.

Digi are pe website-ul său toate detaliile necesare despre care ar trebui să te intereseze în ceea ce privește această promoție specială, de care e bine să profiți, dacă ești interesat de servicii de telefonie mobilă foarte ieftine.

În același timp este recunoscut faptul că serviciile de telefonie Digi nu sunt cele mai bune, cu toate acestea, dacă vrei ceva ieftin, poate fi o alegere bună.

RCS & RDS desfășoară această campanie pentru o perioada destul de lungă de timp, așa că ai destul timp să te documentezi și hotărăști dacă vrei sau nu să te portezi.

Etichete: