Actorii din The Big Bang Theory, așa cum sunt în realitate: cât de mult seamănă cu personajele

Actorii din The Big Bang Theory, așa cum sunt în realitate: cât de mult seamănă cu personajele

The Big Bang Theory este unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie din toate timpurile, personajele Sheldon, Leonard, Raj și Howard reușind, încă de la primele episoade, să câștige teren în inimile fanilor.

Mulți s-au întrebat, însă, cum sunt actorii care îi interpretează pe cei patru „tocilari” și dacă seamănă, măcar un pic, cu personajele din această comedie.

Cum sunt, în realitate, actorii din The Big Bang Theory

Jim Parsons (Sheldon)

Jim Parsons a obținut rolul lui Sheldon Cooper în 2007, iar timp de douăsprezece sezoane cariera sa a crescut vertiginos datorită serialului. A câștigat un Glob de Aur și un Emmy pentru interpretarea sa. Parsons a devenit cel mai bine plătit actor de televiziune, până la sfârșitul serialului, unde a ajuns să câștige 900.000 de dolari per episod.

Parsons și-a împrumutat vocea unor personaje din filme, precum Home, și a narat serialul spin-off, Young Sheldon. El este mult mai mult decât Sheldon Cooper; Parsons este un susținător al drepturilor LQBTQ+, împreună cu soțul său, Todd Spiewak.

John Galecki (Leonard)

În spatele amuzantului Leonard Hofstadter se află magnificul John Galecki. Deși cariera sa de actor a început cu mult înainte de acest serial, a reușit să se desăvârșească în rolul pe care l-a interpretat în The Big Bang Theory. Galecki a primit, de asemenea, un Emmy pentru interpretarea sa.

Majoritatea oamenilor nu știu că Galecki și-a început cariera în serialul de comedie Roseanne, în anii ’90. La fel ca și colegul său, el a câștigat 900.000 de dolari per episod, în ultimele trei sezoane ale show-ului, acest lucru transformându-l într-unul dintre cei mai bine plătiți actori de tv. Când Galecki nu filmează, el cântă într-o trupă.

Kunal Nayyar (Raj)

La fel ca personajul său, Kunal Nayyar a fost crescut în New Delhi, dar asemănarea se termină aici. În viața reală, Nayyar are o soție superbă, cu care părinții personajului său ar fi de acord, cu siguranță. La fel ca Howard, Sheldon și Leonard, personajul lui Nayyar a apărut în fiecare episod al serialului.

Până la sfârșitul The Big Bang Theory, Nayyar a ajuns să câștige 750.000 de dolari per episod.

Simon Helberg (Howard)

Deși mulți îl asociază pe Simon Helberg cu stilul vestimentar depășit al personajului său, dar și cu pantalonii prea strâmți, actorul este mult mai bine îmbrăcat în viața reală. Cariera lui Helberg a început după ce a obținut rolul în comedia The Big Bang Theory, de aici luând avânt „spre stele”.

Este căsătorit cu actrița Jocelyn Towne.

Citește și: