Good Luck to You, Leo Grande primește un nou trailer: unde vei putea vedea comedia, când

Good Luck to You, Leo Grande primește un nou trailer: unde vei putea vedea comedia, când

Good Luck to You, Leo Grande este un nou film în care o putem vedea pe cunoscuta actriță, Emma Thompson, jucând un rol inedit, scos din tipare.

Emma Thompson joacă rolul unei văduve fără experiență sexuală prea multă, iar asta putem vedea noul trailer al comediei romantice Good Luck to You, Leo Grande, publicat în subsolul acestui articol.

Regizat de Sophie Hyde, ale cărei credite anterioare includ 52 Tuesdays și Animals, Good Luck To You, Leo Grande este scris de Katy Brand și spune povestea lui Nancy (Emma Thompson), o pensionară care angajează un tânăr lucrător sexual pe nume Leo Grande pentru a se bucura de o noapte de auto-descoperire sexuală.

Cu Daryl McCormack în rol principal, pe care îl știm și din Peaky Blinders, filmul este programat să fie lansat de Hulu în data de 17 iunie. În aceeași zi, comedia va fi lansată, de asemenea, și în cinematografele din Marea Britanie.

Good Luck to You, Leo Grande, un film în care Emma Thompson „își va depăși limitele”

Din câte se poate observa din trailerul lansat de Hulu, filmul va fi o poveste plină de căldură și nu va duce lipsă de componente amuzante. Nancy este, în mod clar, un personaj interesant, care îi pune o mulțime de întrebări lui Grande (McCormack) și afirmă deschis că „există călugărițe cu mai multă experiență sexuală decât mine”. Grande, pe de altă parte, pare a fi un tip cool, calm și adunat și care face față cu ușurință felului de a fi al lui Nancy, deși clar există câteva fațete ascunse ale personajului, pe care filmul le va explora.

În general, comedia Hulu prezintă ca o versiune nouă a unei formule ce a funcționat și în trecut. Acesta ar putea fi unul dintre cele mai  interesante roluri ale lui Thompson, însă asta rămâne, desigur, să vedem în filmul pentru a ne convinge.