Acești ochelari pentru cinema te ajută în două moduri: ce poți să faci cu ei și de ce i-ai cumpăra

Acești ochelari pentru cinema te ajută în două moduri: ce poți să faci cu ei și de ce i-ai cumpăra

TCL cochetează deja de ceva vreme cu lumea cinema-ului de acasă. Așadar, noua lor invenție nu miră pe nimeni, fiind normal ca această companie să încerce să mențină standardele ridicate în nișă.

Mai nou, TCL a anunțat că a lansat niște ochelari care te-ar putea ajuta la vizionarea filmelor. În plus, design-ul inovator te-ar putea face să arăți mai bine, atunci când te uiți la filme, aceștia semănând destul de mult cu o pereche de ochelari de soare pe care ai putea să o porți pe plajă, spre exemplu. Cu alte cuvinte, „împuști doi iepuri dintr-o dată”.

TCL vrea să se înscrie în cursă și mizează pe noii săi ochelari de cinema

Compania TCL a scos, anterior, pe piață, și alte produse care se pliază necesităților pasionaților de home cinema. Unul dintre aceste produse este Nxtwear G, despre care experții în domeniu spun că este un produs foarte bun, însă nu neaparat perfect. În mod evident, review-urile pot fi părtinitoare și experiențele utilizatorilor diferite. Despre acesta s-a scris că ar fi creat probleme, atunci când vorbim despre confortul ochilor, în contextul oboselii, iar poziționarea pe nas ar fi fost un pic greoaie (și la propriu, și la figurat, produsul fiind considerat un pic cam prea masiv).

Din fericire, se pare că TCL a încercat să remedieze această problemă cu cel de-al doilea model al său, TCL Nxtwear Air. În esență, TCL Nxtwear Air urmează moștenirea modelului precedent și dă posibilitatea utilizatorului să-și personalizeze achiziția, în funcție de fizionomie, dar și de preferințe. Cel mai nou model de ochelari cântărește 75 de grame și se prezintă într-un design mult mai modern și apropiat de standardele modei actuale, așa cum menționam anterior, în acest articol. 

Modul de redare rămâne același, adică cu ajutorul a două panouri Micro OLED 1080p, perfecte pentru vizionarea filmelor și serialelor, ambele concepute pentru a egala senzația unui ecran de 140 de inch. Din comunicatul de presă lansat de companie înțelegem că reproducerea culorilor a fost îmbunătățită, eliminând problemele primului model. Utilizatorii acestuia au acuzat culori un pic cam „șterse”. 

Vom vedea dacă TCL Nxtwear Air va reuși să capteze atenția și să devină un produs flagship, în timp. 

Citește și: