Filmul celor de la 5Gang a depășit Spiderman. Cum arată box office-ul din România în weekend

Filmul celor de la 5Gang a depășit Spiderman. Cum arată box office-ul din România în weekend
Filmul celor de la 5Gang a depășit Spiderman

Filmul „Tabăra”, proiect al trupei 5Gang, a depășit noul film Spider-Man în box office-ul românesc de weekend. Acest lungmetraj este regizat de Vali Dobrogeanu, iar din componența sa fac parte nume precum: Andrei Șelaru (Selly), Matei Dima, Dia, Cristi Munteanu și Andrei Gavril. Ce arată cifrele Cinemagia.

Filmul celor de la 5Gang a depășit Spiderman

Cifrele Cinemagia arată că filmul românesc „Tabăra” a generat, în primul weekend pe marile ecrane din România, încasări de de 1,53 milioane de lei. Topul mai indică faptul că „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, al treilea film din serie cu actorul  Tom Holland în rol principal, a strând, în al treilea weekend de la premiera românească, încasări de 1 milion de lei, coborând o poziție, după două săptămâni în care pelicula s-a aflat în fruntea clasamentului.

Apoi, filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roșu/ Clifford the Big Red Dog” a debutat pe locul al treilea, având încasări de 580.848 de lei. Locul patru este ocupat de filmul„Matrix Renașterea/ The Matrix Resurrection”, al patrulea din serie, cu Keanu Reeves, Jonathan Groff, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith în distribuție, coborând două poziții.

În al doilea weekend de la debut, acest film a adus încasări de 209.033 de lei.

Pe locul al cincilea s-a aflat „The King’s Man: Începutul”, regizat de Matthew Vaughn, cu Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander și Rhys Ifans în distribuție. Acest film a pierdut două poziții în top, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a adus încasări de 189.693 de lei.

De precizat este că top 10 al box office-ului românesc este completat de animația „Encanto”, drama „Casa Gucci/ House of Gucci”, comedia romantică „Te urăsc, te iubesc/ The Hating Game”, animația „Hai să cântăm din nou!/ Sing 2”, drama „Spencer”.

Despre filmul Tabăra

Acest film spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de “deztehnologizare”. În această tabără, ei sunt învățați să scape de dependența de tot ce înseamnă tehnologie, de la telefoane până la social media și tablete. Filmul este combinat cu mult umor și intrigi interesante.

„Vreau să le mulțumesc celor care au mers la cinema și au dat o șansă producției TABĂRA. Mă bucur că în această perioadă de pandemie, în condițiile de 50 la sută capacitate în cinematografe, comunitatea noastră a vrut să vadă filmul. Mulțumesc fiecărui spectator în parte și sper că le-a plăcut TABĂRA cel puțin cât ne-a plăcut nouă să-l facem”, a declarat Selly.

Filmul Tabăra se prezintă ca fiind ultimul proiect al trupei 5Gang.