Această cadă inteligentă îți oferă mai mult decât o experiență Spa, chiar la tine acasă

Această cadă inteligentă îți oferă mai mult decât o experiență Spa, chiar la tine acasă

Cada smart Kohler Stillness Bath îți oferă o experiență Spa acasă. Această cadă inteligentă este inspirată din băile de pădure japoneze.

Cada inteligentă de baie Kohler are iluminare în spate cu LED și folosește aromoterapie, lumină și ceață, pentru a te ajuta să te relaxezi în timp ce îți stimulează simțurile.

Baia, care se inspiră din baia japoneză din pădure, își propune să reproducă o experiență Spa cu ajutorul luminii, a ceții și a aromelor. Toate aspectele experienței pot fi controlate prin aplicația Konnect de la Kohler. Modelul Soak Freestanding Bath va costa în jur de opt mii de dolari și îl vei putea comanda până la sfârșitul lunii martie.

O cadă inteligentă, chiar la tine acasă

Un alt model oferă control vocal și un altul, numit Infinity Experience, se umple de jos și apa se revarsă în baza de lemn. Acestea vor fi disponibile anul acesta.

Dacă îți plac băile cu bule, este alegerea perfectă pentru tine. După o zi lungă și aglomerată, nu este nimic mai bun decât o baie într-o cadă cu apă fierbinte. Astfel, pentru a te ajuta să îți transformi baia zilnică într-o experiență mai luxoasă, cada smart Kohler Stillness Bath este ideală.

Cada inteligentă își creează propria ceață și aromoterapie. Nici nu mai trebuie să mergi la Spa, dacă ai așa ceva acasă.

Tot la CES 2021, compania a dezvăluit robinetul pentru baie rezidențială Touchless. Dispozitivul se va opri cu o mișcare a mâinii, deși va trebui totuși să utilizezi un mâner fizic pentru a seta temperatura preferată. Robinetul se va opri automat după două minute, iar când îl setezi în modul vacanță, utilizatorii pot fi siguri că nu se va deschide accidental în timp ce sunt plecați. Dispozitivul va fi livrat mai târziu în acest an și va costa 199 dolari.

Mai mult, Kohler a anunțat prețurile și disponibilitatea tehnologiei sale inteligente PerfectFill. Sistemul îți permite să îți umpli baia la o adâncime și o temperatură specificate printr-o comandă vocală, un panou de control sau aplicația Konnect. Poți avea până la zece presetări și vei putea să golești baia folosind și o comandă vocală.

Citește și:
Etichete: