Probabil cel mai ciudat gadget pentru cei care stau prea mult la birou: la ce ajută

Probabil cel mai ciudat gadget pentru cei care stau prea mult la birou: la ce ajută

Puțini sunt cei care să nu cunoască cel puțin un pasionat de jocurile video. Iar dacă respectivul gamer îți este prieten sau membru de familie știi, de asemenea, care sunt problemele cu care se confruntă zilnic.

Mulți dintre gameri acuză că cea mai mare problemă a acestora, pe lângă celebra durere lombară, este durerea mâinilor, atunci când stau în aceeași poziție, timp îndelungat. O companie japoneză pe nume Bauhutte s-a gândit să vină în întâmpinarea pasionaților de lumi virtuale și a inventat, special pentru aceștia, un gadget care îi poate ajuta în ceea ce privește durerea articulațiilor degetelor.

Gadget-ul de masat mâna, un posibil viitor succes în lumea gaming-ului

Gadget-ul MSG-01H-BK, produs de Bauhutte, funcționează pentru ambele mâini și are un airbag cu 15 straturi, pentru fiecare deget în parte, plus o placă Shiatsu pentru palmă. Există două opțiuni principale: un mod Shiatsu pentru întreaga mână și unul care se concentrează pe încheieturile degetelor.

Aparatul inovator funcționează, de asemenea, pe mai multe intensități și beneficiază (opțional) de un încălzitor de mâini care ar putea stimula circulația.

Masajul mâinii se oprește automat după 10 minute, a dezvăluit inventatorul.

Compania este de părere că este oportună folosirea dispozitivul înainte de sesiunile de joc, pentru a încălzi mâinile, însă și în pauzele de joc.

Cu siguranță, gadget-ul ar putea să fie întâmpinat cu ironie, însă dacă stăm să ne gândim mai bine, s-ar putea să ne dăm seama că nu e o idee chiar atât de rea. Mulți gameri profesioniști folosesc deja încălzitoare de mâini între runde, pentru a-și crește performanțele. Alții angajează maseuze, scopul fiind același.

Asemenea device-uri au mai fost produse, de-a lungul timpului, și de alte companii, însă Bauhutte are toate șansele să iasă în evidență, întrucât și-a nișat produsul pe industria gaming-ului.

În momentul de față, aparatul de masaj pentru mâinile obosite ale gamerilor se vinde contra sumei de 150 de dolari. Compania deține și o variantă de magazin online în engleză, ceea ce sugerează că produsul se poate livra și în alte părți ale Globului. 

Citește și: