Accident grav pe un drum european din Brăila. Două persoane sunt în stare gravă, iar traficul este blocat

Accident grav pe un drum european din Brăila. Două persoane sunt în stare gravă, iar traficul este blocat

Un incident rutier grav a avut loc în a doua zi de Paște. Accidentul a avut loc pe un drum european din județul Brăila. În urma impactului puternic, doi oameni au ajuns la spital în stare gravă.

Incident rutier, chiar în a doua zi de Paște, în județul Brăila. Două victime, după ce mașinile s-au ciocnit frontal

”Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DE 584/DN 21 Slobozia-Brăila, la kilometrul 55, în apropierea localității Bărăganul, în județul Brăila, a avut loc o coliziune frontală între două autovehicule”, spune Centrul Infotrafic.

Potrivit Poliției, accidentul care a avut loc pe drumul european 584, a avut între Însurăței și Băraganul, într-o curbă, conducătorul unei mașini ar fi pierdut controlul direcției, lovind frontal o altă mașină.

Presa locală titrează că unul dintre cei doi șoferi este inconștient, iar celălalt se află prins între fiarele contorsionate.

Polițiștii și un echipaj al ambulanței au intervenit la fața locului. Traficul pe DE 584 a fost blocat timp de aproximativ o oră.

Veștile nu sunt destul de rele cu privire la situația de pe șosele din România în aceste zile. Se pare că numărul accidentelor rutiere a fost în ultimele 72 de ore la jumătate față de cele care au fost raportate în urmă cu un an, în aceeași perioadă.

De Sărbătorile Passcale polițiștii au reținut 335 de permise de conducere și au retras 82 de certificate de înmatriculare.

Raportul Ministerului de Interne, prezentat cu puțin timp în urmă, arată că 25.000 de angajați au fost în mobilizați să mențină ordinea publică și să intervină în situații de urgență. Maiorul Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a vorbit despre activitatea din ultimele zile.

„Din punct de vedere al numărului de participanţi, cele mai importante manifestări religioase au avut loc la lăcaşuri de cult din Bucureşti, Galaţi, Neamţ şi Suceava, unde au fost prezente între 6.000 şi 9.000 de persoane. În noaptea de Înviere, numărul total de credincioşi care au mers la lăcaşurile de cult, a depăşit 1,5 milioane. Datorită măsurilor luate şi a profesionalismului efectivelor implicate, nu au fost înregistrate evenimente de ordine publică de o gravitate deosebită (…)”, a precizat Monica Dajbog.

 

 

 

Citește și:
Etichete: