20 apr. 2022 | 22:08

Accident grav pe E85, în județul Vrancea. Patru persoane rănite, una este în comă

ULTIMA ORĂ
Accident grav pe E85, în județul Vrancea. Patru persoane rănite, una este în comă

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri seara, la intrarea în comuna Goleşti, din județul Vrancea. În urma impactului dintre două mașini, patru persoane au fost rănite, dintre care una se află în comă. La fața locului a fost nevoie de intervenţia descarcerării pentru una dintre victime.

Patru victime într-un accident rutier grav de pe E85

Accident rutier pe DN2 E85, la Golești, județul Vrancea. În urma coliziunii dintre două autovehicule, o persoană a rămas încarcerată. Traficul se desfășoară pe un singur sens de mers. La locul producerii evenimentului rutier intervin Departamentul de Pompieri Focșani, Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea și IPJ Vrancea.

Patru oameni au fost răniți, miercuri seara, pe E85, la intrarea în comuna vrânceană Goleşti, în urma unui accident rutier cu două autoturisme, fiind nevoie de intervenţia descarcerării pentru una dintre victime, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„În urma producerii accidentului rutier pe E85, în comuna Goleşti, a rezultat rănirea gravă a unuia dintre conducătorii auto şi rănirea uşoară a altor trei persoane, o femeie care se afla la volanul celuilalt autoturism şi doi pasageri din primul autoturism, bărbaţi”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Foto Monitorul de Vrancea

Foto Monitorul de Vrancea

O persoană este în comă la spital

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a dezvăluit că un bărbat implicat în coliziune a ajuns în comă la spital, cu multiple traumatisme. Are vârsta de 25 de ani.

„Un tânăr de 25 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital, inconştient, cu Glasgow 9, având multiple traumatisme. Au fost de asemenea preluate alte două victime, o tânără de 18 ani cu un traumatism toracic minor şi un adolescent de 15 ani cu un traumatism membru inferior”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

A fost nevoie de intervenţia descarcerării

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea a acționat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor de protecţie la locul accidentului, dar şi cu o autospecială de descarcerare. În zonă, circulația se desfăşoară alternativ, pe un singur sens de mers. Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Tragedie în Ialomița

Accident a fost și în Ialomița, miercuri dimineață, la ora 08.40. Un bătrân de 71 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit frontal. La locul tragediei s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.