21 apr. 2022 | 13:47

Accident grav în Sibiu. 7 persoane au fost rănite, printre care 4 copii

ULTIMA ORĂ
Accident grav în Sibiu. 7 persoane au fost rănite, printre care 4 copii

Incident grav rutier, înainte de Paște. Două autoturisme au intrat în coliziune, joi dimineață, în orașul Agnița, Sibiu. Din primele informații, se pare că șapte persoane, printre care patru copii, au fost rănite și au avut nevoie de intervenția medicilor.

Accident grav în Sibiu. 7 persoane au fost rănite, printre care 4 copii

Autoritățile sibiene au intervenit, de urgență, la un accident rutier produs pe o stradă din localitatea Agita, unde două maşini s-au ciocnit.

”În urma accidentului rutier, care a avut loc în Agnita pe strada Mihai Viteazu, un număr total de 7 persoane, 3 adulţi şi 4 minori au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale  la faţa locului unui tânăr de 19 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral şi unui minor de 15 ani care acuza dureri în piept şi care a fost transportat la CPU Luther Sibiu”, au transmis pompierii din Sibiu.

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județene Sibiu au ajuns imediat la fața locului și au acordat suport medical pentru doi adulţi, un bărbat şi o femeie şi pentru 3 minori. Victimele au fost transportate la CPU Luther.

”Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale la fața locului unui tânăr de 19 ani, care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, cu traumatism cranio-cerebral, și unui minor de 15 ani care acuza dureri în piept și care a fost transportat la Centrul de Primiri Urgente a Spitalului Luther Sibiu. Echipajele SAJ au acordat îngrijit medicale pentru doi adulți – un bărbat și o femeie, și pentru 3 minori. Aceștia au fost transportați la CPU Agnita, iar ulterior au fost preluați de ISU Sibiu și transportați cu autospeciala de transport victime multiple”, a adăugat reprezentantul ISU Sibiu.

Anchetatorii au dat detalii despre acest caz și au declarat că este vorba despre o ciocnire între două mașini, una având la volan un șofer de doar 18 ani, din Coveș, iar celălalt 47 de ani, din Brădeni.

S-a produs o coliziune între două autoturisme, unul condus de către un tânăr în vârstă de 18 ani, din Coveș, celălalt condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Brădeni. Polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor exacte în care s-a produs acest accident”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.