Accident grav pe DN1. Două persoane au rămas încarcerate şi sunt resuscitate

Accident grav pe DN1. Două persoane au rămas încarcerate şi sunt resuscitate

Accident cumplit, luni după-amiază, pe DN1, între Arpasu și Ucea, la limita între Sibiu şi Braşov. Potrivit primelor informații, două persoane au rămas încarcerate, iar echipajele încearcă să le resusciteze.

Incident rutier grav, lângă Brașov. Doi oameni, la un pas de moarte. Echipajele încearcă să le resusciteze

La locul faptei au ajuns de urgență două autospeciale de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Braşov. Totodată, ISU Sibiu a trimis un echipaj cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi doua echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

”Accidentul a avut loc pe DN 1 Braşov-Sibiu, la kilometrul 261, în apropierea localităţii Ucea, la limita dintre judeţele Braşov şi Sibiu. În accident au fost implicate două autovehicule, unul dintre ele fiind răsturnat pe carosabil. Traficul rutier este oprit în totalitate. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45 de minute.”, se arată într-un comunicat trimis de Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Tot astăzi, în jurul orei 14.20, un alt incident rutier grav a avut loc la ieșirea din localitatea Șpring, județul Alba.

Din primele informații, conducătorul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului, lovind mai multe oi.

De altfel, un incident asemănător a avut loc și la Giurgiu, unde o femeie, în vârstă de 25 de ani, şi un băieţel de patru ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, în zona localităţii Mârşa din judeţul Giurgiu, pe DJ 601.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această după-amiază, pe DJ 601, în zona localităţii Mârşa, în urma producerii unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SAJ. Echipajele de salvatori au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme, în urma impactului două persoane care se aflau ca pasageri într-una dintre maşini, respectiv o femeie în vârstă de 24 de ani şi un băieţel de patru ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, femeia fiind transportată la spital”, precizează o informarea transmisă de reprezentanţii ISU Giurgiu.

 

Citește și:
Etichete: