Accident grav în Ialomița. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Accident grav în Ialomița. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Un incident rutier grav a avut loc luni sară, între localitățile Perieți și Misleanu, din Ialomița. Din prime informații se pare că un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe un câmp.

Incident rutier grav, în Ialomița. O persoană și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Șoferul se afla în stare gravă și suferea de un stop cardio-respirator când a fost găsit. Accidentul a fost semnalat la ISU Ialomița, la orele 22.10. Mai mulți pompieri au fost trimiși de urgență la fața locului, unde două mașini au intrat în coliziune. În urma impactului, una dintre mașini a ieșit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat.

La incindetul produs între localităţile Perieţi şi Misleanu au fost trimise nu mai puțin de trei echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de intervenţie Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La scurt timp au intervenit şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa.

Doi oameni au fost descoperiți la fața locului, una în stare de inconștiență și una rănită, dar conștientă și cooperantă. Șoferul care era inconștient intrase în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, a fost declarat mort de către echipajul SAJ.

Pe de altă parte, celălalt șofer a fost consultat de medici la fața locului. După acordarea primului ajutor medical, acesta a fost preluat şi transportat de către echipajul SAJ la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru investigaţii medicale suplimentare.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului și sablarea carosabilului.

De altfel, un accident grav a avut loc și în Satu Mare, duminică. O mașină de teren și o dubă a Jandarmeriei au intrat în coliziune, pe DN 19.

„Polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 51 de ani, domiciliată în localitatea Vama, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ajunsă într-o intersecție, a efectuat o manevră de viraj către stânga, fără a se asigura in prealabil, intrând în coliziune cu o autospecială aparținând Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, ce se deplasa în regim prioritar, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune”, a declarat un reprezentant al Poliției Satu Mare, după cercetarea circumstanțelor în care a avut loc accidentul.

 

 

Citește și:
Etichete: