O polițistă din București a ajuns la spital, după ce mașina ei a fost lovită de un alt autovehicul

O polițistă din București a ajuns la spital, după ce mașina ei a fost lovită de un alt autovehicul

Incident grav rutier, vineri după amiază. O polițistă din Capitală a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism. Accidentul a avut loc pe bulevardul Nicolae Grigorescu din Bucureşti.

Accident grav în București. O polițistă a fost transportată la spital după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism

Potrivit primelor informații puse la dispoziție de Brigada Rutieră, se pare că victima a fost transportată de urgență la spital. La volanul mașinii care a provocat accidentul se afla un șofer de 71 de ani care mergea de pe Strata Constantin Brâncuși pe Bulevardul Nicolae Grigorescu.

Acesta nu s-a asigurat corespânzător și a intrat frontal în atospeciala de poliție. Mașina era condusă de polițista de 23 de ani și se deplesa, de asemenea, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, însă pe sensul opus.

Polițista de 23 de ani a fost rănită ușor, însă a fost transportată la spital pentru mai multe îngrijiri medicale. Anchetatorii au testat ambii șoferi cu aparatul etiltest, însă rezultatele au fost negative.

Accident în comuna Călugăreni din Giurgiu, pe DC107. Un bărbat de 45 de ani a murit și altul a fost rănit

De altfel, un accident cumplit a avut loc și ieri, în comuna Călugăreni, Giurgiu. În urma impactului, un bărbat de 45 de ani din Capitală și-a pierdut viața, iar un altul de 35 de ani a fost rănit și transportat la spital.

Incidentul rutier a avut loc pe DC 107, în afara localităţii Hulubeşti, comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu. Anchetatorii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Incident grav pe centura Craiovei: O femeie de doar 22 de ani a murit

Un incident rutier a avut loc astăzi și în Craiova. Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două mașini, conduse de o tânără de 22 de ani și de un bărbat de 36 de ani, ambii din județul Dolj. Șoferița a avut leziuni severe și a fost resuscitată de echipajele medicale, însă fără niciun rezultat. În urma testelor cu aparatul etilotest, șoferul de 36 de ani a avut rezultatul negativ.

Citește și:
Etichete: