Accident cu cinci mașini pe DN1. Un elicopter SMURD a fost trimis spre misiune

Accident cu cinci mașini pe DN1. Un elicopter SMURD a fost trimis spre misiune

Un accident grav s-a produs marți pe DN1, lângă București. Cel puțin cinci mașini, în care se aflau 11 persoane, sunt implicate, iar traficul este momentan restricționat. Un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului. Din primele informații reiese că patru persoane au fost rănite, două fiind descarcerate.

Accident grav pe DN1. Cinci mașini implicate

Un accident grav a avut loc marți pe DN1, lângă București. Cinci mașini, în care se aflau 11 persoane, s-au ciocnit, potrivit informațiilor transmise de IPJ Ilfov. Patru persoane au fost rănite, două fiind descarcerate. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Ploieşti, lângă Baloteşti.

„În urma impactului au rezultat 4 victime, fiind solicitat şi un elicopter SMURD, care a aterizat la faţa locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe benzile 2 şi 3 ale ambelor sensuri de mers, se desfăşoară doar pe prima bandă ale celor 2 direcţii, valorile de trafic fiind ridicate“, a informat Centrul Infotrafic.

Traficul pe DN1 se desfăşoară pe o singură bandă, în ambele sensuri.

„La acest moment, traficul se desfăşoară pe o singură bandă, în ambele sensuri“, a transmis IPJ Ilfov.

Citește și: Accident cu trei mașini și o cisternă pe DN6. Cinci persoane au fost rănite. Traficul este restricționat

Un elicopter SMURD a ajuns la fața locului

IPJ Ilfov a informat, de asemenea, că, din impact, a rezultat rănirea a patru persoane, care urmează să primească îngrijiri de specialitate de la echipajele medicale sosite la faţa locului.

„La data de 19 aprilie, în jurul orei 15:51, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1- localitatea Baloteşti,  km 18, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicate mai multe autoturisme.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, pentru cercetări, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în evenimentul rutier, au fost implicate 5 autoturisme“, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

La rândul lor, pompierii au precizat că în cele cinci mașini implicate în accident se aflau 11 persoane.

„Toate persoanele sunt în stare de conştienţă“, au spus pompierii.

Citește și: