Accident cu trei mașini și o cisternă pe DN6. Cinci persoane au fost rănite. Traficul este restricționat

Accident cu trei mașini și o cisternă pe DN6. Cinci persoane au fost rănite. Traficul este restricționat

Un accident cu trei mașini și o cisternă a avut loc, marți dimineață, pe DN6. Potrivit primelor informații, cinci oameni au fost răniți în incindetul rutier care a avut loc în localitatea Prunaru, Teleorman.

Accident cu trei mașini și o cisternă pe DN6. Cinci persoane au fost rănite. Traficul este restricționat

„Pe DN 6 (E 60), la kilometrul 53+300 de metri, în localitatea Prunaru, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme şi o autocisternă (fără încărcătură). În urma impactului au rezultat 5 victime, cu leziuni uşoare din primele verificări, urmează însă a fi transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare”, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În acest moment, traficul rutier este restricţionat pe un sens de mers. Toată circulația se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea demarată de agenții de poliţie.

ISU Teleorman informează că la faţa locului se intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

”În urma acestui eveniment, cinci persoane, o femeie și patru bărbați, cu traumatisme ușoare și escoriații, au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate, cu ajutorul a trei ambulanțe SMURD și una a Serviciului de Ambulanță Județean, de tip C (ambulanță destinată intervenției medicale de urgență la cel mai înalt nivel și transportului medical asistat al pacientului critic, dotată cu echipamente, materiale și medicamente de terapie intensivă; echipajul ambulanței tip C este condus obligatoriu de un medic special pregătit). Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.”, a spus ISU Teleorman, într-un comunicat.

Accident în Capitală, după ce un șofer fără permis și băut a fost urmărit minute în șir de polițiști

Pe de altă parte, în Capitală a fost mare alertă la primele ore ale dimineții. Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere a fost prins de polițiști, după ce a provocat un accident și s-a oprit într-un stâlp.

Șoferul care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care nu deținea un permis de conducere, a lovit un autoturism şi un stâlp de iluminat public stradal, în noaptea de luni spre marţi, în Capitală, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri.

Etichete: