WhatsApp schimbă roata, din nou: cum a ajuns să-ți dea bani, pare ciudat

WhatsApp schimbă roata, din nou: cum a ajuns să-ți dea bani, pare ciudat

A trecut ceva timp de când WhatsApp și-a lansat serviciul de plăți, WhatsApp Pay, în India și Brazilia. Deși serviciul încă nu și-a făcut drum către toți utilizatorii, aplicația a început deja să testeze noi funcții pentru a promova adoptarea lor.

În luna august a acestui an, WhatsApp a început să testeze un nou buton în bara de chat, care a adus WhatsApp Pay în prim plan și a permis utilizatorilor să efectueze plăți cu o singură atingere. Acum, se presupune că lucrează la o funcție de rambursare pentru a recompensa utilizatorii pentru efectuarea plăților.

WhatsApp testează o funcție nouă: când va fi disponibilă și la noi

WABetaInfo a identificat caracteristica în dezvoltare în cea mai recentă versiune beta WhatsApp (v 2.21.20.3). După cum poți vedea în captura de ecran de mai jos, funcția adaugă o nouă comandă rapidă de plată în partea de sus a filei Chaturi. Comanda rapidă spune: „Obțineți rambursarea următoarei plăți”.

În timp ce scurtătura în sine nu dezvăluie niciun detaliu despre rambursare, se pare că funcția va trimite utilizatorilor o rambursare la 48 de ore după ce au utilizat serviciul. Aceasta va fi limitată la plățile UPI în India, iar utilizatorii vor primi un singur ramburs. Suma de rambursare este limitată în prezent la 10 ₹ (~ 0,14 cenți), dar aceasta s-ar putea schimba până la lansarea funcției într-o versiune stabilă.

În prezent, nu este clar dacă funcția de rambursare va fi disponibilă pentru toți utilizatorii sau limitată la cei care nu au trimis o plată pe WhatsApp. Ne așteptăm ca WhatsApp să împărtășească mai multe informații atunci când anunță oficial caracteristica.

Funcția se află încă în teste, în diferite colțuri ale lumii. Nu este foarte clar când va ajunge și în România, dar nu ar trebui să dureze foarte mult. Majoritatea opțiunilor din populara aplicație de chat sunt disponibile global.

Citește și: