Cea mai recentă funcție WhatsApp: e legată de mesajele vocale și-ți face viața semnificativ mai ușoară

Cea mai recentă funcție WhatsApp: e legată de mesajele vocale și-ți face viața semnificativ mai ușoară

WhatsApp continuă să se îndepărteze de competiția din categoria aplicațiilor de mesagerie, deoarece aplicația deținută de Facebook continuă să caute perfecțiunea.

Cu mai mult de două miliarde de utilizatori, WhatsApp caută să-și facă aplicația cât mai perfectă posibil. Cea mai recentă actualizare a lor va mulțumi cu siguranță utilizatorii.

Mesajele vocale au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, iar ultima lor actualizare le permite utilizatorilor să asculte propriile mesaje vocale înainte de a le trimite. Anterior, cei de la WhatsApp au permis ascultarea mesajelor vocale cu o viteză crescută, dar această ultimă dezvoltare merge mai departe.

Așadar, după ce au înregistrat un clip audio, utilizatorii vor avea apoi opțiunile de a șterge, trimite sau asculta mesajul înregistrat.

Cu toate acestea, rămâne necunoscut când va fi lansată cea mai nouă funcție pe aplicație, dar este posibil să vină foarte curând. Desigur, necesită actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației.

WhatsApp îți face viața mai ușoară în public: ce se întâmplă cu mesajele vocale

WhatsApp beneficiază atât de des de actualizări importante, încât pare ciudat când vezi funcții noi cu adevărat utile, opțiuni fără de care ai trăit până acum. În această categorie intră și iminentul update, disponibil la această oră în beta.

Ca de fiecare dată, cei de la WABetaInfo au dezvăluit o nouă funcție din WhatsApp înainte ca aceasta să fie disponibilă la scară largă. Opțiunea cu pricina va face viața semnificativ mai ușoară celor care nu și-au dezvoltat un entuziasm deosebit din a asculta mesajele în format audio ale prietenilor, înregistrările. Este vorba de integrarea in-app a unui algoritm de transcriere a acelor înregistrări în format text.

Mesajele vocale pe WhatsApp reprezintă o funcție utilă când nu te afli într-o situație în care să tastezi un mesaj stufos. Pe de altă parte, nu toți utilizatorii sunt bucuroși să asculte un mesaj, mai ales în public.

Citește și: