Volkswagen T-Roc primește un facelift: tot ce știm despre modelul 2022

Volkswagen T-Roc primește un facelift: tot ce știm despre modelul 2022

Volkswagen a prezentat cunoscutul model într-o variantă regândită, care se concentrează pe noutățile tehnologice.

Noul model se bucură de un design atât la exterior cât și la interior. La aceste modificări se adaugă actualizări pentru partea digitală a mașinii. Totul pentru ca vehiculul să fie exact ce ți-ai putea dori în anul 2022.

În ceea ce privește motorizarea noului T-Roc, există trei motoare TSI și două motoare TDI. În funcție de motorizarea aleasă, o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau o cutie de viteze DSG cu 7 trepte antrenează puntea față. Motorul TSI de 1,0 litru în trei cilindri oferă o putere maximă de of 81 kW și 110 CP. Motoarele în patru cilindri generează 110 kW și 150 CP în varianta de 1,5 litri TSI2/3 și 140 kW și 190 CP în varianta 2,0 litri TSI4.

Gama este completată de două motoare TDI de 2,0 litri ce oferă o putere de 85 kW și 115 CP și respectiv 110 kW și 150 CP.

Volkswagen se axează pe funcții

Liniile noului exterior al modelului T-Roc au fost îmbunătățite. Practic, un exterior îmbunătățit definește aspectul noului model. Tehnologia inovatoare a fost integrată sub forma IQ.Light, cu faruri LED matrix și a sistemelor de asistență IQ.Drive cu Travel Assist, precum și a tempomatului predictiv ACC.

SUV-ul compact este prevăzut ca echipare standard cu un panou de bord digital, disponibil opțional cu o dimensiune de până la 10,25 inch, sub forma cockpitului digital Pro. Afișajul Infotainment este proiectat acum ca o tabletă și poziționat pe planșa de bord în același câmp vizual cu panoul de bord din spatele volanului. În funcție de echipare, afișajul Infotainment măsoară fie 8,0 inch, fie 9,2 inch.

De asemenea, funcțiile Apple CarPlay și Android Auto pot fi integrate wireless în sistemul de control, prin intermediul App-Connect Wireless, dacă se dorește acest lucru.

Volkswagen T-Roc și T-Roc Cabriolet vor fi disponibile în configurator pentru precomandă de la începutul lui 2022, iar în primăvara anului viitor toate modelele vor fi disponibile la dealeri.

Citește și: