VIDEO Veste bună pentru fanii Star Trek și Picard: când se lansează sezoanele noi și ce știm deja

VIDEO Veste bună pentru fanii Star Trek și Picard: când se lansează sezoanele noi și ce știm deja

Dacă ai o afinitate pentru universul Star Trek, te vei bucura să afli că show-urile tale preferate vor continua în curând. Un nou sezon din Star Trek Picard se lansează în 2022, în timp ce sezonul patru din Discovery ajunge pe micile ecrane înainte de finele acestui an.

La fel cum 4 mai este cea mai importantă din an pentru fanii Star Wars, 5 aprilie are o semnificație specială pentru amatorii de Star Trek. Reprezintă ziua în care, în 2063, membrii rasei Vulcan au făcut contact cu oamenii. Cu această ocazie, în 2021, o serie de clipuri noi și interviuri cu actorii din Star Trek au ajuns online.

Din păcate, pentru că noile producții vor fi disponibile doar prin intermediul Paramount+, iar noul serviciu de streaming nu este disponibil în România, a durat un pic până când clipurile de mai jos au fost disponibile pentru vizionare globală.

În România, ai putea vedea Star Trek Discovery pe Neflix și Star Trek Picard pe Amazon PrimeVideo. Nu se știe încă dacă aceste înțelegeri contractuale vor rămâne în vigoare după lansarea Paramount+ sau vei fi nevoit să te mai abonezi la un serviciu de streaming, dacă ai noroc și va ajunge să fie disponibil în România.

În ceea ce privește poveștile care vor fi spuse, Q se pare își va relua rolul de antagonist, personaj negativ în Picard. Interpretat de John de Lancie, acesta a avut de curând un rol mic în animația Lower Decks, dar pe micile ecrane nu l-ai mai văzut din Star Trek: Voyager.

Sezonul patru din Star Trek Discovery va continua aventurile din secolul 32, unde a ajuns naveta spațială cu Michael Burnham în poziția de căpitan. Scopul lor va fi refacerea Federației, după o problemă întâmpinată în urmă cu două sute de ani.

Tot pe Paramount+ vei putea vedea Prodigy, Strange New Worlds, Discovery și Lower Decks, toate din universul Star Trek.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: