VIDEO Când se lansează noul Star Trek: sezonul trei din Discovery are o dată exactă

Deși pandemia a dus la amânarea multor premiere cinematografice sau producții TV, fanii Star Trek se pare că se numără printre norocoși.

Cel de-al treilea sezon din Star Trek: Discovery tocmai a beneficiat de primul trailer și de o dată de lansare exactă. Ca referință, aceasta este o producție CBS All Access, un serviciu de streaming disponibil doar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Cu toate acestea, la fel ca în cazul celorlalte sezoane, pe teritoriul României îl vei putea vedea legal prin intermediul Netflix. Îndrăgitul serviciu de streaming oferă deja primele două sezoane din Discovery, dacă nu le-ai văzut deja.

Primul trailer la sezonul trei începe prin a-ți oferi o frântură din realitatea personajelor principale din show, după ce au pășit într-o gaură neagră la finele sezonului doi. Putem să-i vedem pe căpitanul Michael Burnham și restul echipajului de pe nava USS Discovery după ce au efectuat o călătorie cu sens unic într-un viitor necunoscut, unul în care Federația, în cea mai mare parte, nu mai există. Noul lor scop este de a lucra împreună și, alături de noii lor prieteni, să pună din nou bazele guvernului interstelar.

Cum am menționat și în introducere, partea bună pentru Star Trek Discovery este că a încheiat filmările la sezonul trei înainte să intre în vigoare restricțiile de circulație legate de pandemia de coronavirus, permițând celor de la CBS să-și respecte data premierei anunțată în urmă cu mult timp.

Practic, primul episod va fi disponibil pe 15 octombrie 2020, cu mențiunea că, deși vorbim de un serviciu de streaming și conținut online, fiecare episod noi va fi disponibil săptămânal. Ca un detaliu discret, trailerul debutează un nou logo pentru Star Trek: Discovery. Conform producătorilor, acesta marchează tranziția îndrăgitelor personaje în viitor, într-o etapă complet nouă a poveștii. Una peste alta, va fi interesant de urmărit, mai ales dacă te încântă franciza.

Alexandru Puiu
07:30 10.09.2020
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video