VIDEO Samsung și Discovery au creat un scurt documentar despre tigri, folosind un Galaxy S21 Ultra

VIDEO Samsung și Discovery au creat un scurt documentar despre tigri, folosind un Galaxy S21 Ultra

Samsung a încheiat un parteneriat cu Discovery pentru a filma un scurt documentar despre natură, numit „Eye to Eye With a Tiger”, folosind un Galaxy S21 Ultra.

Documentarul îl prezintă pe fotograful de animale sălbatice Yashas Narayan, în timp ce se aventurează în Parcul Național Ranthambore, pentru a surprinde imagini ale unui tigru superb, dar pe cale de dispariție.

Documentarul a fost filmat în totalitate cu Galaxy S21 Ultra

Acest proiect este pentru o cauză bună, va crește gradul de conștientizare cu privire la defrișarea, braconajul și vânătoarea excesivă a prăzii tigrilor care fac ca populația acestora să scadă.

Acest proiect va contribui și la sprijinirea Proiectului C.A.T. (Conserving Acres for Tigers), care a fost început de WWF și Discovery. În prezent, proiectul se întinde pe șase milioane de acri de habitat protejat al tigrilor în India, Bhutan și Rusia.

Lui Narayan i s-a alăturat regizorul premiat Vikram Singh. Cei doi au făcut fotografii și videoclipuri și cu alte animale în interiorul parcului, demonstrând cât de bună e camera lui S21 Ultra.

Modul Pro al telefonului pentru fotografii și videoclipuri a fost, de asemenea, util, deoarece echipa de documentare a trebuit să facă față unor condiții dificile de lumină.

„Prin capturarea puterii și frumuseții acestor animale, vreau să ajut oamenii să experimenteze tigrii într-un mod tangibil. Imaginile și videoclipurile cu tigri în sălbăticie pot ajuta la educarea și captivarea unui public global. Trebuie să lucrăm cu toții împreună pentru a genera schimbare și pentru a ne asigura că aceste pisici mari trăiesc”, spune Singh, conform GSMarena.

Galaxy S21 Ultra, vârful de gamă de la Samsung a fost, încă de la lansare, apreciat pentru performanțele sale foto-video. Acesta este dotat cu cel mai capabil și versatil pachet de captură și filmare de pe un telefon mobil, în momentul de față, cel puțin din „universul” Android.

În sfârșit, iată videoclipul documentar în cauză.

Citește și: