VIDEO Cascadorie imposibilă pentru “Misiune Imposibilă 8”: ce a făcut Tom Cruise pe aripa unui avion

VIDEO Cascadorie imposibilă pentru “Misiune Imposibilă 8”: ce a făcut Tom Cruise pe aripa unui avion

Deși fanii francizei Misiune Imposibilă mai au de așteptat să-l vadă pe Tom Cruise în a opta parte, care va apărea în 2023, actorul le oferă o privire asupra a ceea ce vor vedea în noul film.

Tom Cruise a realizat o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din al Doilea Război Mondial, în timp ce face loopinguri, într-o scenă pentru al optulea film din franciza „Misiune Imposibilă”, conform Daily Mail.

Actorul american, care filmează pentru „Mission Impossible 8”, a fost fotografiat de tabloidele britanice în timpul unei scene periculoase.

Celebrul actor, în vârstă de 59 de ani, apare suspendat de aripa unui avion militar din al Doilea Război Mondial: un Boeing Stearman Model 75 din 1943. În imaginile publicate de DailyMail, Tom Cruise apare cu cască şi salopetă maro, într-o poziţie periculoasă, deşi controlată.

Tom Cruise, cascadorie impresionantă

Actorul a decolat de la sol așezat în fața avionului de război, pilotul luând comenzile pe bancheta din spate.

Avionul a decolat apoi, moment în care Tom Cruise s-a cățărat din interiorul avionului și s-a târât pe aripa stângă a acestuia.

În timp ce avionul zbura prin zona rurală din Cambridgeshire, Tom – care era legat de avion cu un ham – stătea atârnat de aripă, cu capul în jos.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Tom a început să învețe să piloteze un biplan Boeing Stearman la începutul acestui an pentru o scenă de cascadorie majoră în Mission: Impossible 8″.

Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi realizează majoritatea cascadoriilor. De altfel, el s-a accidentat în timpul filmărilor la precedentul film din franciză, „Mission Impossible: Fallout”.

În ceea ce priveşte „Mission Impossible 7”, ale cărui filmări s-au încheiat şi care trebuie să intre în cinematografe în septembrie 2022 după mai multe amânări, actorul a asigurat că „a realizat cea mai periculoasă cascadorie din viaţa sa”. Pentru acea scenă, actorul trebuia să meargă cu o motocicletă pe marginea unei faleze. O secvenţă pentru care şi-a riscat viaţa, a mărturisit el pentru revista Empire.

 

Citește și: