Tom Cruise, viral pe internet: ce a făcut în timpul filmărilor la Misiune Imposibilă

Tom Cruise, viral pe internet: ce a făcut în timpul filmărilor la Misiune Imposibilă

Tom Cruise a șocat internetul. Iată gestul nemaipomenit pe care l-a făcut, în timp ce filma la cel mai nou film „Misiune Imposibilă”.

Actorul american Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina spațioasă a unei familii din Warwickshire (Marea Britanie), într-o scenă care face parte din noul film al francizei de acțiune „Misiune Imposibilă”, scrie Profit.ro.

Superstarul hollywoodian, în vârstă de 59 de ani, a folosit proprietatea lui Alison Webb pentru a filma una dintre scene, după ce proprietara locației a fost înștiințată că o celebritate – al cărei nume nu i-a fost comunicat – va ateriza aici având în vedere că aerodromul din Coventry este închis temporar.

Tom Cruise a aterizat în curtea unei familii, cu elicopterul

Drept mulțumire, Tom Cruise le-a permis fiilor lui Webb să facă o tură cu elicopterul, după ce actorul a făcut numeroase poze cu familia britanică.

În declarațiile acordate postului BBC, Alison Webb a precizat că i s-a părut „cool” ca fiii ei să poată asista la aterizarea elicopterului în grădina familiei, o experiență pe care a calificat-o drept „suprarealistă”.

După ce a ieșit din elicopter, popularul actor „s-a apropiat de copii pentru a vorbi cu ei. Ne-a salutat cu mâna și ne-a mulțumit”, a spus doamna Webb.

Mass-media britanice au dezvăluit, de asemenea, că Tom Cruise a luat masa într-un restaurant indian din orașul Birmingham, unde a mâncat pui Tikka Massala și a lăsat un bacșiș de 60 de lire (70 de euro/82 de dolari) angajaților localului.

Filmările de la cea mai nouă peliculă din franciza ”Misiune Imposibilă” au fost sistate timp de două săptămâni, recent, după ce mai mulţi membri ai echipei de producţie au fost depistaţi cu COVID-19, au anunţat reprezentanţii studioului Paramount Pictures. Studioul cinematografic nu a dezvăluit identitatea persoanelor infectate sau numărul acestora.

Starul american Tom Cruise nu s-ar afla printre ele, relatează presa britanică. ”Am oprit temporar producţia la ‘Mission: Impossible 7’ până pe 14 iunie în urma unor rezultate pozitive la testele de rutină. Respectăm toate protocoalele de securitate şi monitorizăm în continuare situaţia”, au precizat reprezentanţii studioului Paramount într-un comunicat, potrivit Digi24.

Nu există încă un trailer pentru pelicula ce va apărea la anul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: