VIDEO Acest om zboară, la propriu, în Dubai: cum a fost posibil

VIDEO Acest om zboară, la propriu, în Dubai: cum a fost posibil

Aladdin a zburat pe un covor electric pe străzile din Dubai. Un bărbat deghizat în Aladdin a atras atenția recent în Dubai, uluindu-i pe trecători.

Omul s-a folosit nu neapărat de covorul din poveste, ci de skateboard electric acționat cu telecomandă, deghizat în covor.

Cu ajutorul skateboard-ului electric, „Aladdin” a gonit pe străzile din Dubai și a survolat fără grijă suprafețe de apă. Poți să vezi mai jos clipul în care personajul din povești a devenit realitate.

Aladdin zboară în Dubai

Astfel, tânărul îmbrăcat într-un costum „Aladdin” a devenit recent viral în Emiratele Arabe Unite, după ce a fost văzut călare pe un „covor magic plutitor” pe străzile din Dubai.

Youtuberul american Mark Daton, cunoscut și sub numele de „Rhyz”, a fost văzut plutind pe „covorul său magic” în mai multe zone, inclusiv Deira, Gold Souq și peste una dintre plajele din Dubai.

Rhyz a dezvăluit că a folosit un skateboard electric acoperit de un covor pentru a arăta ca plutind deasupra solului.

Rhyz s-a inspirat de colegul american Jessie Willens, care a folosit, de asemenea, un gadget similar pentru a călători pe străzile din SUA. El a explicat că skateboard-ul electric era operat prin telecomandă și l-a acoperit cu un covor.

Locuitorii Dubaiului au fost plăcut surprinși și chiar au făcut videoclipuri cu Rhyz, care a făcut această cascadorie inedită.

Rhyz a spus că a ales Gold Souq din Dubai, deoarece este cea mai mare piață din lume pentru a cumpăra și vinde aur, ceea ce înseamnă că este plin de turiști și rezidenți, precum și de branduri internaționale.

El a dezvăluit, de asemenea, că și-a folosit covorul magic pentru a pluti deasupra unei plaje din apropiere, unde nu erau prea multe valuri care să-i perturbe skateboard-ul electric.

Cu siguranță, trăim vremuri în care tehnologia a ajuns la cote impresionante și ar trebui să ne așteptăm să vedem din ce în ce mai multe astfel de „cascadorii” pe stradă.

Citește și: