Trailerul pentru The Matrix Resurrections este inedit: se schimbă, în funcție de cum te uiți la el

Trailerul pentru The Matrix Resurrections este inedit: se schimbă, în funcție de cum te uiți la el

Înainte de 9 septembrie, când intenționează să distribuie primul trailer complet pentru “The Matrix Resurrections”, Warner Bros. a lansat un teaser pentru viitorul film din celebra franciză.

Astfel, site-ul whatisthematrix.com oferă o primă privire asupra celei mai recente aventuri a lui Neo.

Ca să-ți amintești de primul film din seria Matrix, vei vedea o pastilă roșie și una albastră pe ecran, când accesezi prima dată site-ul web. Alege-o pe prima și Yahya Abdul-Mateen II va povesti clipul care urmează. Dacă alegi pastila albastră, vocea lui Neil Patrick Harris te va ghida prin clipul care îți dezvăluie câteva scene din film. Fiecare parte va prezenta o interpretare diferită a ceea ce urmează, iar în final îți vor spune să aștepți trailerul oficial.

The Matrix Resurrections apare până-n Crăciun

Mai mult, de fiecare dată când dau refresh la site-ul web și urmărești din nou clipurile, vei vedea un set diferit de scene din film, precum și schimbarea orei curente.

Este o modalitate interesantă de a crește entuziasmul fanilor pentru film, înainte ca primul trailer oficial să se lanseze în această săptămână. Desigur, dacă vrei să aștepți “The Matrix Resurrections” fără să știi nimic, atunci este mai bine să aștepți până în decembrie.

A patra parte a celebrei serii The Matrix era programată să apară la anul. Dar acum se pare că va fi lansată chiar înainte de Crăciun. Denumit “Matrix 4: Resurrections”, secvențe din film au fost prezentate. Cadrele îl arată pe Neo (interpretat de Keanu Reeves) stând de vorbă cu terapeutul său (interpretat de Neil Patrick Harris), pe care îl întreabă: „Sunt nebun?”.

Personajul lui Harris îi răspunde: „Nu folosim acest cuvânt aici”. Keanu, care ia două pastile albastre pe zi, se întâlnește cu Trinity (Carrie Anne Moss) într-o cafenea. În ciuda faptului că cei doi sunt îndrăgostiți și au o aventură în cele trei serii anterioare, în “Ressurections” se pare că nu se cunosc. „Ne-am mai întâlnit?”, îl întreabă Trinity.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: