Cel mai nou Matrix, mai aproape decât crezi: când se va lansa a patra parte a francizei

Cel mai nou Matrix, mai aproape decât crezi: când se va lansa a patra parte a francizei

A patra parte a celebrei serii The Matrix era programată să apară la anul. Dar acum se pare că va fi lansată chiar înainte de Crăciun.

Denumit “Matrix 4: Resurrections”, secvențe din film au fost prezentate într-un cadru restrâns. Cadrele îl arată pe Neo (interpretat de Keanu Reeves) stând de vorbă cu terapeutul său (interpretat de Neil Patrick Harris), pe care îl întreabă: „Sunt nebun?”.

Personajul lui Harris îi răspunde: „Nu folosim acest cuvânt aici”. Keanu, care ia două pastile albastre pe zi, se întâlnește cu Trinity (Carrie Anne Moss) într-o cafenea. În ciuda faptului că cei doi sunt îndrăgostiți și au o aventură în cele trei serii anterioare, în Ressurection se pare că nu se cunosc. „Ne-am mai întâlnit?”, îl întreabă Trinity.

Matrix 4 va apărea înainte de Crăciun

Trailerul mai prezintă câteva secvențe epice de luptă și toate lucrurile obișnuite la care te-ai aștepta de la un film în genul acesta.

„Ne străduim să facem ceva special și sperăm să placă publicului”, a spus Keanu Reeves.

Poți vedea mai jos trailerul filmului mutl așteptat de fanii genului SF.

Primul film Matrix a apărut în 1999. Între timp, seria a generat un număr foarte mare de fani în fiecare colț al mapamondului, iar al patrulea film este aproape gata.

Există zvonuri despre un nou lung metraj Matrix de peste un deceniu. Cam de când discutăm de un nou Avatar, tot de atunci au început să speculăm pe marginea revenirii lui Keanu Reeves în pielea lui Neo. Cu cât ne apropiem însă mai multe de lansarea efectivă a Matrix 4, cu atât informațiile pe acest subiect sunt mai multe.

Dincolo de aceste detalii, au existat multe speculații legate de numele noului film. După Matrix, Matrix Reloaded și Matrix Revolutions, nu era exclus ca producătorii să găsească un nou cuvânt cu ”re” la început. Acel cuvânt se pare că este Resurrections, care se traduce în română prin „învieri”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: