Noi detalii despre Matrix 4: cum se va numi noul film din serie, unde îl vei putea vedea

Noi detalii despre Matrix 4: cum se va numi noul film din serie, unde îl vei putea vedea

Primul film Matrix a apărut în 1999. Între timp, seria a generat un număr foarte mare de fani în fiecare colț al mapamondului, iar al patrulea film este aproape gata.

Există zvonuri despre un nou lung metraj Matrix de peste un deceniu. Cam de când discutăm de un nou Avatar, tot de atunci au început să speculăm pe marginea revenirii lui Keanu Reeves în pielea lui Neo. Cu cât ne apropiem însă mai multe de lansarea efectivă a Matrix 4, cu atât informațiile pe acest subiect sunt mai multe.

Noul Matrix va ajunge în cinematografe și pe HBO Max în aceeași zi. Din cauza faptului că în România nu există decât HBO Go, soluția să-l vezi va fi să te bucuri de el într-o sală de cinema, dacă acestea vor fi deschise sau prin intermediul unor mijloace mai puțin legale. Cu siguranță, premiera va avea loc înainte de finele acestui an, pe 22 decembrie, conform paginii de iMDB aferentă proiectului.

Dincolo de aceste detalii, au existat multe speculații legate de numele noului film. După Matrix, Matrix Reloaded și Matrix Revolutions, nu era exclus ca producătorii să găsească un nou cuvânt cu ”re” la început. Acel cuvânt se pare că este Resurrections, care se traduce în română prin învieri.

Informația legată de Matrix 4 Resurrections a ajuns online datorită unui clip scurt postat pe Instagram de către o doamnă ce pare să fie responsabilă de machiaj în cadrul noului film. În clipul de câteva secunde pe care îl poți vedea mai jos, aceasta se lăuda cu un palton pe care l-a primit de la Lana Wachowski. Interiorul paltonului este încărcat de codurile de culoare verde pe care ai ajuns să le asociezi cu Matrix. Printre ele este strecurat și cuvântul Resurrections pe care îl poți citi cu ușurință.

Având în vedere că Warner Bros. a integrat deja numele Matrix 4 într-un teaser cu lansările din 2021, fără vreo referință la Resurrections, această informație merită percepută cu nu gram semnificativ de reticență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: