Tesla ajunge într-un joc video futurist: ce caută mașinile electrice de top în noul PUBG

Tesla ajunge într-un joc video futurist: ce caută mașinile electrice de top în noul PUBG

Tesla continuă să fie unul dintre cei mai populari producători de mașini electrice de pe mapamond, dar asta nu înseamnă că renunță la a-și mai promova mașinile prin mijloace mai mult sau mai puțin creative, fie și prin jocuri video.

În cazul în care ai pierdut acel anunț, Tesla nu mai are departament de marketing sau PR și nici nu a externalizat aceste departamente către companii terțe. Pur și simplu, Elon Musk le-a considerat inutile, iar când trebuie făcut un anunț referitor la modele noi sau actualizări de firmware, acelea sunt făcute chiar de către CEO-ul companiei pe Twitter.

Se pare însă că marketingul mai este relevant pentru unul dintre cei mai bogați oameni din lume, altfel nu ai fi văzut atât de multe autoturisme Tesla într-o actualizare adusă shooter-ului PUBG Mobile pe care o poți experimenta deja pe mobile.

PUBG-Mobile-1-5-Tesla-Gigafactory-Model-Y-1280x720

Krafton și Tencent Games au lansat versiunea 1.5 a îndrăgitului shooter pentru mobile. Dincolo de particularitățile pe care le asociezi de mult timp cu PUBG, noua iterație pare o reclamă ambulantă la mașinile electrice realizate de Elon Musk, dar și la brandul Tesla în sine.

Nu de alta, dar poți vizita în detaliu o fabrică Gigafactory. În plus, pe Erangel te poți urca la bordul unui bolid Tesla Model Y care se conduce singur, datorită pilotului automat cu care se tot laudă compania americană de mai mulți ani, Autopilot Mode.

Când vizitezi fabrica Gigafactory în același spațiu virtual Erangel, poți construi de unul singur o mașină electrică Tesla Model Y prin activarea de switch-uri. Camionete se plimbă de asemenea autonom pe hartă pentru a furniza jucători cu diverse pachete, mai ales dacă-ți distrugi mașina. Momentan nu poți conduce un Cybertruck sau Roadster în joc, dar nu este exclus ca acest lucru să se remedieze pe viitor.

Dincolo de particularitățile de fundal, să nu te aștepți că aceste elemente de marketing să ajungă vreodată în varianta de desktop și console a PUBG. Acele jocuri sunt un pic mai realiste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: