Povestea din PUBG, detaliată în primul trailer: jocul este mai terifiant decât ai crezut

Jocuri ca PUBG sau Fortnite nu au avut nevoie de o poveste pentru a deveni un succes de proporții, dar creatorii PlayerUnknown`s Battlegrounds au decis totuși să creeze o intrigă pentru titlul de tip battle royale.

Indiferent care ar fi fost intriga din spatele PUBG sau Fortnite, este puțin probabil ca ea să influențeze la vreun nivel numărul de gameri care investesc o cantitate de timp absurdă în aceste jocuri exclusiv multiplayer. Același principiu este valabil și în cazul Overwatch al celor de la Blizzard, dar dezvoltatorul american a creat scurt metraje elaborate în jurul fiecărui erou pe care îl poți folosi în competițiile cu prietenii. Există și benzi desenate cu același scop.

E greu de estimat dacă au influențat popularitatea titlului, dar au acele clipuri au adunat foarte multe vizualizări pe YouTube. Cel mai probabil, a fost vorba de un mijloc de marketing și nu există publicitatea negativă. Pornind de la acest set de circumstanțe, echipa din spatele PUBG a publicat de curând online primul trailer pentru PlayerUnknown`s Battlegrounds, jocul care a dat startul fenomenului battle royale la nivel global, înainte ca Fortnite să facă legea pe toate platformele pe care este disponibil.

Până în acest moment, nu știa nimeni care este povestea din PUBG și nici nu a fost vreodată necesară una. Primul trailer oferă un context pentru acțiunea jocului, dar este unul mult mai întunecat decât ai fi crezut inițial. Noul clip de aproximativ două minute pleacă de la un copil aflat pe Erangel ce pare să se ascundă. Erangel este prima hartă din joc. Copilul pare să fie unicul supraviețuitor al unei lupte groaznice care s-a petrecut pe insula cu pricina. În final, trailerul sare în timp destul de mult și ni-l arată pe același copil cât se poate de bogat, la maturitate, în timp ce se ocupa cu organizarea turneelor de tip battle royale pe Erangel. În orice caz, merită vizionat câteva minute.

09:02 18.07.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video