Doliu în showbiz! Artistul a murit într-un accident rutier, petrecut la intrarea în Timișoara

Doliu în showbiz! Artistul a murit într-un accident rutier, petrecut la intrarea în Timișoara
Cum s-a intamplat tragedia

Este doliu imens în showbiz! Un artist cunoscut a murit într-un accident rutier care s-a petrecut la intrarea în Timișoara.Veste extrem de tristă pentru lumea artistică din România. Artistul a murit într-un accident grav care a avut loc pe DN59, cu puțin înainte de intrarea în Timișoara.

Doliu în lumea artistică din România

Comunitatea rock din România este în doliu după decesul lui Laci Farkas. El a murit într-un accident grav. Artistul a condus mașina spre Timișoara, din direcția Șag, iar la un moment a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o mașină condusă regulamentar de un șofer de 22 de ani, care a fost rănit.

În urma impactului, mașina tânărului a fost proiectată într-o altă mașină care circula pe același sens. Laci Farkas nu a mai putut fi salvat, chiar dacă medicii au făcut toate eforturile privind descarcerarea.

Artistul avea 51 de ani, iar în 1991 a pus bazele trupei Quo Vadis, alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt.

Ce mesaje au transmis prietenii săi

„Ne-a părăsit, în urma unui tragic accident auto, Laci Farkas, unul dintre cei mai buni chitariști de rhythm & blues din România…

Un prieten deosebit pe care am avut ocazia să-l cunosc la festivalul Top T Buzău din 1994, când formația sa, QUO VADIS, din Timișoara, avea să impresioneze și să câștige locul 1 și dreptul de a apare pe un split album Electrecord…

A urmat o invitație în București cu un concert de succes la Lăptăria lui Enache și o carieră muzicală de aproape două decenii în care a impresionat prin virtuozitate pe majoritatea scenelor de blues autohtone.

O pierdere surprinzătoare care a îndoliat lumea din ce în ce mai mică a performerilor autohtoni de muzică de calitate. R.I.P.”

Pleacă dintre noi, pe neștiute, artiști de valoare. Drum bun, Laci Farkas. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”

„O veste mai tristă nici nu se putea.Prietenul meu Laci Farkas nu mai este. Doamne ce veste groaznică.Drum lin spre alte lumi, prietene”, au fost câteva mesaje. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI