Tamagotchi revine, spre bucuria fanilor din anii ’90

Tamagotchi revine, spre bucuria fanilor din anii '90

Dacă ai copilărit în anii ’90, Tamagotchi nu ar trebui să fie o surpriză pentru tine. Da, e jucăria aceea îndrăgită de toți copiii, care avea un an animal virtual de care trebuia să ai grijă.

Originalul Tamagotchi revine și asta cred că va provoca o nostalgie în rândul celor care și-au hrănit și spălat animăluțul în copilărie.

Jucăria populară în formă de ou a fost lansată pentru prima dată în Statele Unite, cu 21 de ani în urmă, iar mai târziu, în 1996, în Japonia.

Aceasta revine în Japonia, începând cu 30 septembrie și va putea fi comandată pentru 19,99 de dolari. Tamagotchi va fi disponibil în opt culori noi și opt stiluri vintage. Cu toate că designul pixelat al jucăriei este departe de complexitatea jocurilor disponibile astăzi, firma se așteaptă ca nostalgia să joace un rol important pentru cei care au deținut în trecut un Tamagotchi.

Diferite surse sugerează că jucăria cu animale de companie va fi lansată cu programarea retro originală. Bandai este compania care a decis să aducă înapoi originalul Tamagotchi, cu unele îmbunătățiri care totuși să păstreze aspectul și sentimentul vechiului joc.

Pentru cei care nu au prins acest joc în copilărie, într-o primă fază, Tamagotchi te lasă să îți alegi un animal virtual de companie. Utilizatorii trebuie să aibă grijă de acesta, în timp ce animalul trece prin diferite stadii ale vieții, iar asta include hrănirea și baia. Dacă nu reușești să ai grijă cum trebuie de el, animalul se poate îmbolnăvi și ar putea chiar să moară.

Aceasta nu este prima dată când jucăria este readusă pe piață. La aniversarea sa de 20 de ani, de anul trecut, Tamagotchi a fost disponibil pe Amazon la prețul de 15 dolari. Un oficial al Bandai America spunea atunci că jucăria a fost reintrodusă pe piață la insistențele fanilor din întreaga lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: